Äiti, isä ja Mielensäpahoittaja lapsena. Rooleissa Lumikki Lehtilä, Esa Koivisto ja Vilppu Eleinen. Ensi-ilta tulossa 29.6.
Äiti, isä ja Mielensäpahoittaja lapsena. Rooleissa Lumikki Lehtilä, Esa Koivisto ja Vilppu Eleinen. Ensi-ilta tulossa 29.6.

Kesällä 2018 Hakkarin kartanon puistossa nähdään Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajan Suomi -kesänäytelmä. Lempäälän Nuorisoseuran teatteri on jälleen löytänyt ihastuttavaan maalaismiljööseen takuuvarman kesäteatterinäytelmän. Lempäälän ohjauksesta vastaa viime kesän tapaan Jari Lehto.

Kesäteatterin lisäksi vuolaasti virtaavan Kuokkalankosken äärellä toimii ihastuttava Hakkarin kartano, jonka saleissa, kuistilla tai terassilla nautit vaikkapa kesäisen lounaan. Tunnetun keittiömestari Arto Rastaan luotsaama Villa Hakkari toimii illallisravintolana loppuviikosta torstaista alkaen. Mutta huomioithan, että lauantaisin Hakkarissa vietetään yleensä hääjuhlia. Katso poikkeukset ravintolan kotisivuilta.

Ravintola Villa HakkariVilla Hakkari  Kesä 3.6.–12.8.2018: ti 11–14, ke 11–14, to 11–21, pe 11–21, la 12–21, su 12–15

Kesälomaillen Lempäälään: Kesäteatterin lisäksi Hakkarin alue tarjoaa kesäkivaa herkkuineen vaikka koko päiväksi.

Kesäteatteriin voit Lempäälässä yhdistää useitakin lomapäiviä. Alueelta löytyvän Kuokkalan museoraitin erikoisuus on käsityöläisammattien esittely jopa alkuperäisessä ympäristössään. Esimerkiksi kauppamuseo sijaitsee entisessä kyläkaupassa ja pajamuseo on aidossa pajassa.

Läheisyydestä löytyy myös laadukasta majoitustoimintaa, sillä Vaihmalahovin lähiruokaa hyödyntävä ravintola ja yksilöllisiä huoneita tarjoava hotelli on itsessään nähtävyys. Erikoisuus on myös sijainti  sopivasti Tampere – Hämeenlinna laivareitin varrella. Lempäälään pääsee siis myös Hopealinjojen laivalla – ja tietysti omalla autolla. Myös lähiliikennebussilla Tampereelta on hyvät yhteydet Hakkariin.

VINKKI! Helposti Lempäälään. Hakkarin kartanonpuistoon pääsee Tampereelta kätevästi useilla eri busseilla, esim. bussilla numero 55. Katso kaikki vaihtoehdot  Villa Hakkarin sivuilta:

Kätevästi julkisilla

Meille pääsee oven eteen linja-autolla niin Tampereelta, Ideaparkilta, Lempäälästä, Valkeakoskelta, Vesilahdelta kuin Urjalastakin. Linja-autopysäkki sijaitsee kivenheiton päässä ravintolasta. Kuokkalan pysäkille pääsee linjoilla:

50, 50V (Tampere Koskipuisto – Lempäälä Haurala)

53, 53T (Tampere – Lempäälä – Valkeakoski)

54 (Tampere – Lempäälä – Urjala)

55 (Tampere – Lempäälä – Vesilahti)

Tarkat linjat ja aikataulut löydät osoitteesta: aikataulut.tampere.fi

Tapahtuma


Tuomas Kyrön Mielensäpahoittajan Suomi Hakkarin kartanon puistossa
pe 3.8. klo 19.00
su 5.8. klo 17.00
ti 7.8. klo 19.00

 Hintaluokka: alk. 18 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Hakkarin kartanon puisto

Hakkarin kartanon puisto
 Hakkarin kartano
Lempäälä

 Hotellit läheisyydessä