Kuva: Jenni Ruotsalo

Tampere-talon katolla majailevat mehiläiset ovat jo ansaitulla talvilevolla, mutta kesällä ahertaen kerätyn hunajan tarina jatkuu ravintola Tuhtossa maltaisissa pörriäismerkeissä. Paikallisen panimon kanssa yhteistyössä luotu ja talon omalla hunajalla aateloitu inkivääriolut Pörri Beeri surahtaa myyntiin 7.11. ja sitä on saatavilla niin kauan kuin olutta riittää.

Oluen on Tampere-talolle käsityönä valmistanut sama panimo kuin suositut Tam- ja Pere-oluet, Kaleva Brewing Company. Olutta on saatavilla rajoitettu erä, joten olutasian äärelle kannattaa suunnata lähiaikoina, mikäli mielii päästä Pörrin makuun.

Olutta myydään pulloissa Ravintola Tuhtossa. Mikäli jano yllättää Tuhton ulkopuolella, saa Pörri Beeriä hanasta panimobaari Public House Huurteesta.

Hunajaa on hyödynnetty myös Tuhton annoksissa, lue lisää täältä:

Tuhton uusissa herkuissa omien mehiläisten makurikasta hunajaa