Tuhton uusissa herkuissa omien mehiläisten makurikasta hunajaa
Ravintola Tuhton annosvalikoima on uudistunut satokauden antimia hyödyntäen. Osa raaka-aineista tulee niinkin läheltä kuin Tampere-talon kattopuutarhasta mehiläisyhdyskuntineen. Pörröiset pörisijät keräsivät kesän aikana yli 100 kiloa hunajaa herkuissa hyödynnettäväksi. Tampere-talon kattopuutarhan mehiläisten hunaja on lähiruokaa vallan kirjaimellisesti. Mehiläiset ovat tuottaneet vallan huimat määrät todella runsasaromista hunajaa, jota nyt käytetään mm. ravintola Tuhtossa. Keittiömestari Heikki Kärkkäinen on … Jatka artikkelin Tuhton uusissa herkuissa omien mehiläisten makurikasta hunajaa lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen