Joulukonsertti Tampereella: Saara Aalto ja Teemu Roivainen
 to 16.12.  18:00

 Tampereen tuomiokirkko | Tuomiokirkonkatu 3, Tampere | iCal

Upeaääniset Saara Aalto ja Teemu Roivainen yhdistävät voimansa tänä Jouluna Tuhannet Tähdet –joulukiertueen merkeissä.

Edellisen kerran kaksikko on nähty yhdessä jouluisissa tunnelmissa vuoden 2015 liki loppuunmyydyllä joulukiertueella. Tämän vuoden joulukonsertissa kuullaan perinteisien joululaulujen lisäksi kaksikon upeita duettobravuureita, joita he ovat esittäneet jo 2000-luvun alusta yhdessä.

Saara Aalto joulukonserttiMarraskuun lopussa käynnistyvä kiertue vierailee kaikkiaan seitsemässätoista suomalaiskirkossa.

–  Viime joulu ei tuntunut joululta, koska perinteinen kirkkokonserttikiertue jäi välistä. Tänä vuonna olen jo kesähelteistä saakka odottanut konserttien tunnelmaa. Joulu on itselleni vuoden tärkein juhla, ja olen äärimmäisen onnellinen, että pääsemme vihdoin Saaran kanssa tunnelmoimaan upeimpia joululauluja hienon bändin kanssa, Teemu Roivainen jatkaa.

Olemme keränneet kaikki joulukonsertit tälle sivulle

Joulukonsertit Tampereella 2021

Kulunut vuosi on ollut kummallekin taiteilijalle merkityksellinen. Kansainvälistä pop-uraa tehnyt Saara Aalto hurmasi We Will Rock You – musikaalissa Helsingin Jäähallissa elokuussa. Sen jälkeen seurasi muutto etätöihin Espanjaan yhdessä puoliso Meri Aallon kanssa. Uudessa etelän kodissaan kaksikko on kehittänyt yhteistä No Fear -brändiään, joka tarjoaa mm. mielen hyvinvointiin ja itsensä kehittämiseen liittyviä palveluita ja valmennuksia sekä Saara Aallon suosituksi noussut ”Saara Aalto Singing Masterclass” -verkkokurssi, joka ollaan tänä syksynä lanseeraamassa myös kansainvälisille markkinoille.

Vuoden 2014 Tangokuningas Teemu Roivainen puolestaan julkaisi syyskuun lopussa uuden Uusi alku -albumin, joka on ensimmäisen pelkästään Teemun omaa uutta musiikkia sisältävä levy. Albumi on otettu hyvin vastaan. Siltä julkaistut singlet ovat soineet hyvin radioissa ja Tuu lähemmäs -niminen kappale voitti Aito Iskelmän Syyskuun sävel -äänestyksen. Lisäksi Teemu Roivainen on mukana myös Syksyn Sävel -finaalissa kappaleellaan Hiekkalinna.

SAARA AALTO on suomalainen pop-tähti, joka tuli tunnetuksi Briteissä ja Euroopassa päästyään finaaliin suurissa maailmanlaajuisissa TV-ohjelmissa kuten X Factor UK, Dancing on Ice UK ja Euroviisut. Tänä syksynä hän julkaisi uuden ”When The Sun Goes Down” -singlen yhdessä Brittien tämän hetken suurimman drag queenin Baga Chipzin kanssa.
TEEMU ROIVAINEN on vuoden 2014 tangokuningas, joka on sen jälkeen rikkonut yleisöennätyksiä vuosi toisensa jälkeen. Hän on yleisön suuri suosikki sekä tanssilavoilla että konserttisaleissa. Teemu on julkaissut kolme omaa albumia, sekä Tonight-duettoalbumin Saara Aallon kanssa. Tänä vuonna hän on julkaissut ensimmäisiä popiskelmä-kappaleitaan, joista kappale ”Eedeniin” on tänä syksynä ollut mm. Radio Suomen soitetuimpia kappaleita.

 

Tapahtuma > Joulukonsertti


Tuhannet Tähdet -joulukiertue: Saara Aalto ja Teemu Roivainen Tampereelle

 to 16.12.
 18:00
 Hintaluokka: 38  Ticketmaster.fi
 Tapahtuma verkossa

 

Tapahtumapaikka


Tampereen tuomiokirkko

Tampereen tuomiokirkko
 Tuomiokirkonkatu 3
Tampere

 Hotellit läheisyydessä