Prosecco-kuohuviineistään tunnettu italialainen La Tordera -viinitalo pakkaa kuplivaiset mukaansa ja saapuu ravintola Piemonten vieraaksi syyskuun lopulla.
Keittiötiimi on suunnittellut näiden huippuproseccojen ympärille syksyyn sopivan menun. Viinitalon edustaja Laura Quatraccioni on paikalla kertomassa lisää viineistä tiistaina 24.9. klo 19 alkaen. Menu viineineen on kuitenkin tilattavissa ja nautittavissa koko loppuviikon ajan 24.-28.9.
Pöytävaraukset tiistain viinintekijäillalliselle: info@piemonte.fi tai 03 225 5505 tai www.piemonte.fi (mainitse varauksen yhteydessä viinintekijäillallinen)
La Tordera Prosecco Menu
24.-28.9.2019
Alkumalja
Jelmas Spumante Extra Dry
***
Kantarelli-Ravioli
Serrai Prosecco Superiore DOCG Valdobbiadene
***
Haudutettua Kuhaa, Grillattua Kaalia & Mätiä
Saomi Prosecco DOC Treviso
***
Valkosuklaakiekko & Tuoreita Marjoja
Gabry Rose Spumante Brut
69,50 € (Sisältää Menun Viineineen)
La Tordera
La Tordera on vuonna 1918 perustettu, edelleen perheomisteinen tila, joka suhtautuu intohimoisesti laadukkaiden kuohuviinien tekemiseen. Tila sijaitsee kuvankauniissa Vidorin kylässä Proseccoalueella koillisessa Italiassa. Maanviljelyä, viinin valmistusta, pakkaamista ja kuljetuksia toteutetaan La Torderalla kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
La Tordera on yksi harvoista viinitiloista, joka pyrkii tietoisesti minimoimaan rikin käyttöä viineissään ja kommunikoi avoimesti tuotteisiin lisätyn rikin määrän myös asiakkaalle.
Nämä logonsa mukaan tunnistettavat ”lintuviinit” herättävät ihastusta
paitsi makumaailmallaan, myös suloisen pyöreällä pullomuodollaan.
Tapahtuma
La Tordera Winemaker’s Dinner ravintola Piemontessa
ti 24.9.
19:00
Hintaluokka: 69,50 €
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Piemonte
Suvantokatu 9
Tampere
Hotellit läheisyydessä