Prosecco-kuohuviineistään tunnettu italialainen La Tordera -viinitalo pakkaa kuplivaiset mukaansa ja saapuu ravintola Piemonten vieraaksi syyskuun lopulla.

Haudutettua Kuhaa, Grillattua Kaalia & Mätiä, Kuva ravintola Piemonte.

Keittiötiimi on suunnittellut näiden huippuproseccojen ympärille syksyyn sopivan menun. Viinitalon edustaja Laura Quatraccioni on paikalla kertomassa lisää viineistä tiistaina 24.9. klo 19 alkaen. Menu viineineen on kuitenkin tilattavissa ja nautittavissa koko loppuviikon ajan 24.-28.9.

Kuva: La Tordera

Pöytävaraukset tiistain viinintekijäillalliselle: info@piemonte.fi tai 03 225 5505 tai www.piemonte.fi (mainitse varauksen yhteydessä viinintekijäillallinen)

La Tordera Prosecco Menu

24.-28.9.2019

Alkumalja

Jelmas Spumante Extra Dry

***

Kantarelli-Ravioli

Serrai Prosecco Superiore DOCG Valdobbiadene

***

Haudutettua Kuhaa, Grillattua Kaalia & Mätiä

Saomi Prosecco DOC Treviso

***

Valkosuklaakiekko & Tuoreita Marjoja

Gabry Rose Spumante Brut

69,50 € (Sisältää Menun Viineineen)

La Tordera

La Tordera on vuonna 1918 perustettu, edelleen perheomisteinen tila, joka suhtautuu intohimoisesti laadukkaiden kuohuviinien tekemiseen. Tila sijaitsee kuvankauniissa Vidorin kylässä Proseccoalueella koillisessa Italiassa. Maanviljelyä, viinin valmistusta, pakkaamista ja kuljetuksia toteutetaan La Torderalla kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

La Tordera on yksi harvoista viinitiloista, joka pyrkii tietoisesti minimoimaan rikin käyttöä viineissään ja kommunikoi avoimesti tuotteisiin lisätyn rikin määrän myös asiakkaalle.

Nämä logonsa mukaan tunnistettavat ”lintuviinit” herättävät ihastusta
paitsi makumaailmallaan, myös suloisen pyöreällä pullomuodollaan.

 

Tapahtuma


La Tordera Winemaker’s Dinner ravintola Piemontessa

 ti 24.9.
 19:00
 Hintaluokka: 69,50 € 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Piemonte

Piemonte
 Suvantokatu 9
Tampere

 Hotellit läheisyydessä