Haloo Helsinki! -keikat Tampereella ja Pirkanmaalla

Himos Juhannus on kahden vuoden odotuksen jälkeen ensimmäinen Suomessa järjestettävä suuri festivaali ja ensimmäinen juhannusfestivaali kahteen vuoteen.

TORSTAINA Haloo Helsinki!, Teflon Brothers, Gasellit, Ressu Redford
PERJANTAINA Apulanta, Kaija Koo, Popeda, Elastinen, Stig
LAUANTAINA Antti Tuisku, BEHM, Ellinoora, Gettomasa, Irina

Kolmipäiväinen tapahtuma Jämsän Himoksella on lähes loppuunmyyty lukuunottamatta erää torstain päivälippuja. Alueen majoituskapasiteetti on myös täyteen varattu.

Juhannuskansaa viihdyttävät kirkkaat kotimaiset tähdet kuten paluun lavoille tekevä Haloo Helsinki!, Suomen suurin pop-artisti Antti Tuisku ja Emma-palkintopöydän kahminut BEHM. Rockia tarjoilevat pitkän linjan viihdyttäjät Apulanta ja Popeda. Biletunnelmasta vastaa juuri uutta musiikkia julkaissut Gasellit. Koko kolmen päivän festivaaliohjelma on katsottavissa osoitteessa www.himosjuhannus.fi

– On todella hienoa päästä tarjoamaan elämyksiä yleisölle ja työtä koronan kurittamalle tapahtuma-alalle. Kun esiintymislava alkoi nousemaan Himokselle sunnuntaina, mieleni valtasi päällimmäisenä tunteena onnellisuus. Tapahtumia ja kohtaamisia on ollut valtava ikävä, tuotantopäällikkö Anniina Havukainen kommentoi.

Himos Juhannusta on järjestetty luonnonkauniilla Himoksella järvimaisemissa vuodesta 1999 alkaen. Tapahtumaa ei järjestetty koronapandemiasta johtuen vuonna 2020. Kokoontumisrajoitusten purkamisen vuoksi tapahtuma on nyt mahdollista järjestää.

 

Tapahtuma > Festivaalit


Himos Juhannus

 to 24.6. – la 26.6.

 Hintaluokka: Useita lipunhintoja 
 Tapahtuma verkossaTapahtumapaikka


Himos
 Himos
Jämsä

 Hotellit läheisyydessä