Kangasala-talon sielukas tangokonsertti yhdistää perinteiseen argentiinalaiseen tangoon jazz- ja taidemusiikin vaikutteita.

Carlos Gardelin klassikoiden ja Astor Piazzollan tango nuevon rinnalla kuullaan nyt myös tunnettuja ooppera-aarioita sekä Unto Monosen ja Toivo Kärjen kaihoisista suomitangoista espanjankielisiä käännösversioita omin argentiinalaisittain sävyttynein sovituksin.

Konsertin solisteina loistaa yksi tämän hetken arvostetuimmista argentiinalaisen tangon nykytulkeista, buenosairesilainen Martin Alvarado sekä laaja-alaisena ja ilmaisuvoimaisena artistina tunnetuksi tullut mezzosopraano Essi Luttinen. Yhdessä konsertin pianistin Petri Haapasalon ja bandoneonisti Mikko Heleniuksen kanssa he vievät tangon uusille virtuoosisille raiteille, jossa yleisöä lähelle tuleva intiimiys yhdistyy omintakeisiin, usein hetkessä syntyviin sovituksellisiin sävyihin ja jazz-maailmasta lainattuun improvisaatioon.

Tapahtuma > Jazz


Tango de mi Alma – Essi Luttinen ja Martin Alvarado

 to 5.3.
 19:00
 Hintaluokka: 23/20 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Kangasala-talo

Kangasala-talo
 Kuohunharjuntie 6
Kangasala

 Hotellit läheisyydessä


Kangasala-taloon on helppo tulla myös Tampereelta: bussi nro 40 vie Koskipuistosta suoraan Kangasalan keskustaan Kangasala-talon kupeeseen. Autolla 15 minuuttia Tampereelta Lahden suuntaan.

Tapahtumapaikan kotisivut: www.kangasala-talo.fi

Kangasala-talo on maan uusin kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kulttuurikeskuksessa on 290-paikkainen konserttisali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria ja kunnanvaltuuston kokoussali. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle rakennukselle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Kangasala-talo oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi. Kangasala-talon ohjelmiston kuuluvat tällä hetkellä klassinen ja kevyt musiikki, kuvataide, teatteri, elokuva ja tanssi. Tapahtumia tehdään myös lapsille ja nuorille.