Tuuletar keikat TampereellaTampereen G Livelabissa Tuulettaren urbaanissa nykymusiikissa kuuluvat trip hop, taidepop, suomalainen ruonolauluperinne ja globaalit musiikilliset vaikutteet.

Hillitön energia, laulajien uskomaton äänenkäyttö, iskevät beatbox-rytmit sekä omaperäiset sävellykset ja sanoitukset ovat hurmanneet Tuulettaren yleisöt ja kriitikot ympäri maailmaa.

Viime vuonna ilmestynyt Tuulettaren kakkosalbumi Rajatila/Borderline sai ylistäviä arvioita kansainvälisesti sekä korkeita sijojamaailmanmusiikkilistoilla. Levyn tuottajana toimi suomalaisen folk-skenen enfant terrible Pekko Käppi. Tammikuun 2019 Etnogaalassa Tuuletar palkittiin Vuoden kansainvälistyjä -palkinnolla ja ovat he debyyttialbumillaan pokanneet Emma-pystinkin.

Debyyttialbumin kappale Alku sai maailmanlaajuista huomiota kun HBO:n hittisarja Game of Thrones osti kappaleen ja sijoitti sen 7. tuotantokautensa DVD-traileriin. Viime aikoina Tuuletar on esiintynyt suurilla festarilavoilla muun muassa Japanissa, Taiwanissa, Intiassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa sekä joka puolella Eurooppaa.

Mikäli keikka ei ole loppuunmyyty, myydään ovelta opiskelijalippuja hintaan 15 € / kpl tunti ennen keikan alkua. Alaikäiset ovat tervetulleita keikalle aikuisen seurassa.

TUULETAR
Venla Ilona Blom
Sini Koskelainen
Johanna Kyykoski
Piia Säilynoja
Joonas Saikkonen – äänisuunnittelu

 

Tapahtuma > Jazz


Tuuletar

 la 4.7.
 20:00
 Hintaluokka: 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


G Livelab Tampere

G Livelab Tampere
 Puutarhakatu 1
Tampere

 Hotellit läheisyydessä