tiiliholvi-liekitys-kohokohdat
Liekit loimuavat Tiiliholvissa.

Ravintola Tiiliholvissa liekit tanssivat kattoa kurkotellen, kun Liekitysviikot loimuavat erikoismenun myötä. Menun annokset hehkuvat tavalla jos toisellakin. Lisäksi liekehdintä vielä tapahtuu monen annoksen kohdalla näyttävästi salin puolella ruokailijoiden pöytien äärellä. Laadukkain ja aromia antavin liekitysiloliemin, tietenkin!

Aivan aterian alkuun liekitellään jättiravunpyrstöjä Pernod-anisviinalla, mistä rapu imaisee itseensä makuhermoja kutkuttavaista aromia. Pääruokana taas poseeraa klassinen liekein loimuava sisäfileepihvi. Jälkiruoaksi nautitaan appelsiininen paahtovanukas eli crème brûlée

Liekitysviikkojen aikana myös Tiiliholvin à la carte on normaalisti saaatavilla. Liekitysmenu korvaa kuitenkin yllätysmenun viikkojen aikana.

Tiiliholvi villiintyi riistasta ja kalasta – Uusia à la carte -makuja uudistuneen tiimin tekemänä

Liekitysmenu

Jättirapua & retikkaa
Sieniä, kookosta ja chiliä
Härkää kahdella tapaa ja konjakkikastiketta
Appelsiini creme brulee

Menu á 55 €

Teksti ja kuvat: Lifestyle Media Oy

tiiliholvi sadankynttilanilta pietari parkkonen kohokohdat
100-kynttilän illat pidetään tänä vuonna lokakuun viimeisenä viikonloppuna 25.-26.10. Kuvassa keittiömestari Pietari Parkkonen.

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY