Progen superyhtye The Aristocrats julkaisee kesällä kauan odotetun uuden You Know What…? –nimeä kantavan neljännen studioalbumin ja nähdään sen tiimoilta Olympiassa tiistaina 3.12.2019.

Bändin tarina sai alkunsa NAMM shown yhteydessä talvella 2011, kun rumpali Marco Minnemann ja basisti Bryan Beller tarvitsivat kitaristia ja sattumusten kautta tapasivat Guthrie Govanin. Se yksi keikka riitti vakuuttamaan kaikki osapuolet siitä, että tästä on syntymässä todella hienoa. Bändi julkaisikin debyyttialbuminsa vielä saman vuoden aikana ja on sen jälkeen tehnyt rakettimaisen nousun progen tämän päivän kiinnostavimpien nimien joukkoon.

The Aristocrats hallitsee erilaiset tyylikirjot suvereenisti ja biisit tarjoilevatkin tulisen sekoituksen niin progea, metallia, jazzia kuin bluesiakin. Bändin vahvoihin tavaramerkkeihin lukeutuvat myös huumorin täyttämät timanttisen kovat livekeikat, joissa tehdään välistä pikapyrähdyksiä jopa lähestulkoon stand upin maailmaan.

 

Tapahtuma


The Aristocrats

 ti 3.12.
 19:00
 Hintaluokka: 39 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Olympia-kortteli

Olympia-kortteli
 Satakunnankatu 10
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Olympia-korttelissa ilonpito alkaa jo iltapäivällä, kun katutason gastropub-henkinen ravintola Muusa avaa ovensa. Viikonloppuna tarjolla on myös brunssia. Olympia-kortteli on joka päivä avoinna ja aivan yön pikkutunneille asti juhlitaan ohjelmailtoina, jolloin avataan ovet kokonaisuuden kruunaavaan Olympia-saliin. Tampereen liveklubiuutuus 2016 on myös loistava paikka erilaisiin tilaisuuksiin.

RAVINTOLAESITTELY

Lue aiheesta: Olympia-korttelin uusi viihdekokonaisuus