Alexi Tuomarilann jazzkeikat TampereellaJazz-Emmalla vuonna 2020 palkitun Alexi Tuomarilan pohjoismainen trio on toiminut jo vuodesta 2005, ja pitkä historia kuuluukin trion soitosta: Tuomarilan trio on muokkautunut vuosien varrella yhdessä sykkiväksi yksiköksi.

Konsertti G Livelab Tampereella joudutaan siirtämään sairastapauksen vuoksi. Keikan uutta päivämäärää selvitetään ja siitä tiedotetaan mahdollisimman pian.

Trion viimeisin brittiläiselle Edition Recordsille levytetty Albumi Sphere on saanut erinomaista kansainvälistä tunnustusta: mm. arvostettu BBC Music Magazine valitsi albumin kuukauden jazz levyksi (07/19) ja antoi levylle täydet viisi tähteä.

Alexi Tuomarila Triossa soittavat myös Suomen jazzhuippuihin lukeutuvat rumpali Olavi Louhivuori ja basisti Eero Tikkanen.

Trion musiikissa korostuu melodisesti ja rytmisesti voimakkaat sävellykset ja trion lähes telepaattinen yhteys. Tämä musiikki on täynnä emotionaalista ja melankolista lämpöä, joka on tasapainotettu robustilla rytminkäytöllä ja vapaalla improvisoinnilla.

Alexi Tuomarila – piano
Eero Tikkanen – basso
Olavi Louhivuori – rummut

 

Tapahtuma > Jazz


Alexi Tuomarila Trio

 ti 15.9.
 20:00
 Hintaluokka: 28 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


G Livelab Tampere

G Livelab Tampere
 Puutarhakatu 1
Tampere

 Hotellit läheisyydessä