Suomalaiseen ruokavuoteen on tullut erilaisia raaka- aineisiin ja ruokaan liittyviä teemapäiviä. Nyt vuorossa on toista kertaa valtakunnallisesti vietettävä Kansallinen Kalakeittopäivä tiistaina 12.2.2019. Myös Ravintola Masuunissa halutaan halutaan nostaa esiin kalaruoan merkitys ja terveysvaikutukset sekä kannustaa koko Suomi syömään kalakeittoa.

KALAKEITTOLOUNAS

ALKURUOKAPÖYTÄ
Vihersalaattia ja yrtti- vinegretteä (M, G)
Savustettuja katkarapuja (M, G)
Sillikaviaaria (L, G)
Graavattua siikaa ja pikkelöityä punasipulia (M, G)
Kylmäsavustettua lohta ja sinappi- dressingiä (M, G)
Lämminsavustettua lohta ja tartar- kastiketta (M, G)
Mätiä, smetanaa ja punasipulia (L, G)
Tillivoissa haudutettuja perunoita (L, G)
Saaristolaisleipää, hapanleipää ja voita (L, saatavilla G)

MADEKEITTOA PÖYTÄÄN TARJOILTUNA (L, G)

KAHVI / TEE
35 €

Pöytävaraukset Puh. +358 20 1234 630 tai sähköpostilla: sales.tampere@sokoshotels.fi | sales.tampere@sokoshotels.fi

 

Tapahtuma


Kansallinen kalakeittopäivä Masuunissa: Made uiskenteli kalakeittolounaalle

 ti 12.2.
 11:00 – 15:00
 Hintaluokka: 35 € 
 Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

Tapahtumapaikka