Perinteinen ja suuren suosion saanut The 50’s MidSummer Festival järjestetään juhannusaattona 19.6.2020 ja se kutsuu kaikki vintagen ja rock’n rollin ystävät jammailemaan kesäiselle Haikan lavalle ja sen idylliseen pihapiiriin Pyhäjärven rannalle.

Pirkkalassa nähdään Elvis Presleyn legendaarisimpia rock-klassikoita esittävä Aron, Cool Company sekä Vanhan veräjän luona -läpimurtohitistään tunnettu Eila Pienimäki.

Kesän festari- ja tapahtumakauden avaava tapahtuma muodostaa piristävän ja muusta tapahtumatarjonnasta erottuvan mielenkiintoisen ja nostalgisen kokonaisuuden, joka on samanaikaisesti kiehtova yhdistelmä 50-luvun amerikkalaista rock’n rollia sekä tuon ajan suomalaista iltamakulttuuria.

Haikan lavalla kuvattu Aronin ”Return To Sender”-musiikkivideo on alkuidea juhannustapahtuman järjestämiselle.

– Haikan lavan kaunis ja kesäinen miljöö, on meillä lupa odottaa unohtumatonta iltaa. Tämä on tapahtuma, jonne kannattaa sopia treffit, vinkkaa tapahtuman tuottaja Juha Leppänen.

Musiikista vastaa kolme laadukasta ja tyylitietoista artistia:

EILA PIENIMÄKI

Suomen kansan rakastama artisti ja legendaarinen iskelmätähti on viihdyttänyt iskelmän ystäviä jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Pienimäki oli vain 20-vuotias nuori nainen, kun Toivo Kärjen säveltämä läpimurtohitti Vanhan veräjän luona julkaistiin vuonna 1959. Muita hänen tunnettuja levytyksiään ovat muun muassa Laulu tulipunaisesta kukasta, Tulenliekki ja Älä lähde pois.

Useita iskelmälauluklpailuja voittanut Pienimäki pääsi myös vuoden 1960 hittielokuvaan Pekka ja pätkä neekereinä, jossa hän esiintyi iskelmäsolistina.

Erityisesti teitä tuon ajan nuoret haluamme kutsua tähän tapahtumaan!

COOL COMPANY

Cool Company on pitkän linjan soittajista koottu, rockia, poppia, countrya ja bluesia soittava tamperelaisyhtye.

Cool Company on keikkaillut ahkerasti erilaisissa tapahtumissa, ravintoloissa ja pubeissa sekä yritysten ja yksityisten juhlissa vuodesta 2000 alkaen.

ARON

Aron huipentaa illan kuljettamalla meidät Elvis Presleyn legendaarisimpien rock-klassikoiden myötä sinne mistä kaikki aikanaan alkoi!

Aronin mukaansa tempaava kyky tulkita Elviksen kappaleita palauttaa upealla tavalla kuulijoiden mieleen sen miksi Elvis Presley sai lempinimen King of Rock’n Roll.

The 50’s MidSummer Festival on ikärajaton tapahtuma ja sinne ovat tervetulleita kaikki 50-luvun musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet vaikka koko perheen voimin – vauvasta vaariin.

Ja kuten asiaan kuuluu siellä on myös vanhanajan puffetti, josta on mahdollista hankkia herkullisia Hot Dogeja, virvoitusjuomia tai ihan perinteisiä voileipiä ja kahvia sekä hattaraa ja pehmistä. Hyvän musiikin ja ruoan lisäksi on viime vuoden tapaan tarjolla myös silmänruokaa, kun teeman mukaisesti pukeutuneet kauniit ja rohkeat kilpailevat Miss 50’s titteleistä!

– Tämä on myös mitä parhain tilaisuus kaikille vanhojen moottoripyörien ja autojen harrastajille juhlistaa kauden avausta; heidän toivotaankin päristelevän paikalle näyttävillä ajokeillaan sankoin joukoin, innoittaa Leppänen – Ylöjärven mies, jolla pulisongit, komea ääni ja on oma pinkki Cadillac – ilmetty Elvis!

Yleisöllä on myös mahdollisuus kuvauttaa itsensä ammattikuvaaja Markku Rintalan toimesta pientä korvausta vastaan.

Juhannusillan huuma huipentuu juhannuskokon sytyttämiseen – tosin säävarauksella

Tapahtuman järjestäjä muistuttaa myös, että vallitsevasta tilanteesta johtuen, jokainenhan meistä muistaa omalta osaltaan pitää turvavälit ja huolehtia hygieniasta.

 

Tapahtuma > Elämykset & huvit


The 50’s MidSummer Festival 2020: Elvis Presleyn ja suomalaisiskelmän legendaarisia klassikoita

 pe 19.6.
 17:00
 Hintaluokka: 25€ (aik.) / 10€ (lapset alle 12v.) 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Haikan lava
 Haikankatu 30
Pirkkala