Kuvan otti Nena Tirkkonen – paikassa Kahvila Pikku Peikko.
Minä ja Nieminen esiintyi Telakan ensimmäisellä striimauskeikalla. Kuvaaja Nena Tirkkonen

Telakalta striimattiin huhtikuussae ensimmäinen keikka otsikolla Telakka elää. Striimit ovat näkyvissä Telakan fb-sivulla ja niihin voi halutessaan ostaa vapaaehtoisia kannatuslippuja. Tähän mennessä on julkaistu seitsemän keikkaa.

La 16.5. klo 20 Amuri

Janne Laurilan keikat tampere
Janne Laurila on kokenut tapahtumajärjestäjä ja tunnettu live-artisti, joka vastaa mm. Kulttuuritalo Telakan ja Tampereen Klubin ohjelmistosta.

– Tarkoitus on mahdollisuuksien rajoissa laventaa striimejä myös muuhunkin kuin musiikkiin kevään edetessä, paljastaa Telakan ohjelmapäällikkö Janne Laurila, joka itsekin nähtiin ja kuultiin striimattuna lavalla lauantaina 18.4.2020.

Stream on lähtökohtaisesti ilmainen, mutta keikoille myydään vapaaehtoisia kannatuslippuja, joilla voi tukea artistia. Lipputulot tilitetään lyhentämättömänä esiintyjälle ja niitä voi ostaa vaikka useita. Streamit toteutetaan yhteistyössä Sonic Dog Studion kanssa.

Duo Ari Numminen & Hannu Kella nähdään Telakan vappuaaton striimauskeikalla.

Linkki vapaaehtoisiin lippuihin:
https://www.lippu.fi/artist/ravintola-telakka/

Linkki Telakan Fb-sivuille:
https://www.facebook.com/kulttuuritalotelakka/

 

Tapahtuma > Keikat


Telakan striimauskeikat

 lauantaisin
 20:00
 Hintaluokka: Vapaaehtoinen maksu  Lippu.fi
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Telakka

Telakka
 Tullikamarin aukio 3
Tampere

 Hotellit läheisyydessä


Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.