Viihdepalatsin juhlatilat esittäytyvät

Juhlatilat & pikkujoulut

Arkkitehti Bertel Strömmerin alun perin elokuvateatteriksi suunnittelema tila on yksi Tampereen kauneimmista juhlapaikoista. Nyt esittäytyvät rakennushistoriallisesti ainutlaatuisen talon juhlatilat isoille ja pienemmillekin seurueille.

1Iso sali + koko juhlapaikka


400 henkilöä (ala- ja yläkerta + lämpiöt)

Kun koko talo on käytössä, Viihdepalatsin juhlasaliin ja lämpiöihin voi kattaa istuvan illallisen 400 henkilölle. Tapahtuma on mahdollista teemoittaa asiakkaan toiveiden mukaisesti tai yhdistää tilaisuuteen vaikkapa esityksen ja illallisen.

2Iso sali


250 henkilöä (alakerta)

Viihdepalatsin juhlasalin alakertaan voidaan kattaa istuva illallinen 250 henkilölle. Juhlat on mahdollista teemoittaa asiakkaan toiveiden mukaisesti tai yhdistää tilaisuuteen vaikkapa esityken ja illallisen.

3Iso lämpiö

62 henkilöä

Viihdepalatsi on erinomainen tila pienempiin yksityistilaisuuksiin. Isossa lämpiössä voi järjestää vaikkapa pikkujouluja, synttäreitä, yrityksen vuosijuhlia.

4Pieni lämpiö


20 henkilöä

Pienin juhlatila soveltuu myös yksityistilaisuuksiin. Siellä voi järjestää vaikkapa pikkujouluja, synttäreitä, yrityksen vuosijuhlia.

5Yläparven aitiot

1-4 henkilön seurueet

Esitysten yhteydessä Viihdepalatsi on juhlapaikko, jossa on mahdollisuus varata ikimuistoisen illanviettoon oman Exclusive-aition, jossa voi viettää romanttisen hääpäivän, johon kutsua ystäviä tai yritysvieraita. Aitio on varattavissa omaan käyttöön itsellesi tai seurueellesi koko illaksi (1-4hlö) hintaan 300€, sisältäen kolmen ruokalajin illallisen.

Osa aitioista (1-4 hlölle) on varattavissa myös ilman aterioita etukäteen, näitä aitiota myynnissä vain rajoitettu määrä hintaan 160€/aitio. Exclusive -asiakkaille on erikseen tarjouksia illan juomista ja väliaikatarjoiluista. Aitioissa on kutsunappi tarjoilijalle.

Viihdepalatsin kotisivut