Zarillon Castello® Burgerit – viisi erikoisburgeria helmikuun ajan

  Arla Pro juustot esittäytyvät Zarillon erikoislistalla. Kuvat: Studio Koivunen
  su 28.2.

  Zarillo | Otavalankatu 9, Tampere | iCal

  Täydellinen hampurilainen on tasapainoinen kokonaisuus, joka syntyy toisiaan tukevista komponenteista

  Zarillo Western & Tex Mex on burgereistaan tunnettu tamperelainen perheyritys, jonka keittiömestari Jani-Matti Niininen on monesta burger-ravintolasta kokemusta ammentanut osaaja. Alkuvuonna 2021 Zarilloissa on meneillään Castello-juustojen ympärille rakennettu kampanja, joka nostaa esille juustot yhtenä hampurilaisen tärkeimmistä raaka-aineista.

  Niininen tietää, että burgerin tasapainoisuudessa juustolla on iso rooli. Ja että myös sen kaikki elementit vaikuttavat kokonaisuuteen.

  Zarillon keittiömestari Jani-Matti Niininen. Kuvat Studio Koivunen yhteistyössä Arlan kanssa.

  – Autenttisessa amerikkalaisessa hampurilaisessa juustolla on ollut alusta asti ollut iso rooli. Mutta silloin pitää myös huomioida, että kaikki komponentit vaikuttavat toisiinsa. Esimerkiksi mitä rasvaisempi käytettävä juusto on, sitä napakampi ja kevyempi sämpylän pitäisi olla, paljastaa Niininen.

  Hampurilaisen tärkeimmiksi elementeiksi Niininen luettelee hyvän sämpylän, hyvän juuston ja raikastavan pikkelöidyn komponentin. Niininen on suuresti innostunut kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä.

  – On kiva, kun saa uutta näkökulmaa ja saa innostaa tamperelaisia kokeilemaan muitakin juustoja kuin esimerkiksi suosittua Aura-juustoa burgerin raaka-aineena.

  Arla inspiroi ja tukee Suomessa yhteistyökumppaneitaan ja burgereita suunniteltiin yhdessä heidän asiantuntijoidensa kanssa. Kokeiluja tehtiin myös yhdistäen emmentaljuusto juustocremin kanssa. Tästä syntyi lupaava aihio jatkokehittelyyn. Listalle emmental ei vielä päässyt.

  Castello® Burgerit listalle valikoituneista viidestä annoksesta vinkeimpänä esittäytyy Blue & Pineapple -annos, jossa on käytetty sinihomejuustoa, paholaisenhilloa, minipinaattia, pikkelöityä ananasta ja Arla Pro -juustocrémeä. Kyseinen burger on myös keittiömestarin oma suosikki.

  – Annoksen tuore ananas on pikkelöitynä veikeä ja kova juttu yhdessä sinihomejuuston kanssa, kuvailee Niininen.

  Oikeiden yhdistelmien löytäminen on tärkeä osuus täydellisen burgerin syntymisessä. Ehkä juuri näihin pikkelöityihin asioihin syventymällä burgereista saa irti lukemattoman määrän variaatioita.

  Niininen on tyytyväinen paikalliseen sämpyläleipomoon. Kaikki kampanjan burgerit on rakennettu Elovainion leipomon briossisämpylän sisään.

  – Elovainio toimittaa meille kaikki briossit ja klassiset vehnäsämpylät, joita käytetään talon klassikkosämpylöissä.

  Tampere Suomen kovimpia burger-kaupunkeja

  Villin lännen tyyliin Kyttälästä ponnistanut Zarillo on yksi Tampereen vanhimmista burgerpaikoista ja burgereidensa kovasta tasosta tunnetussa kaupungissa. Esimerkiksi ensimmäistä kertaa vuonna 2019 järjestetyssä burgermittelö Burger Battlessa voittaja löytyi Tampereelta.

  Vuonna 2018 Zarillo juhlisti 20-vuotisjuhlavuottaan ja on vaalinut klassikkoannoksiaan asiakaskunnalleen uskollisesti vain pieniin muutoksin. Samanaikaisesti ravintola on seurannut aikaansa ja kehittänyt klassikoiden rinnalle moderneja premiumburgereita, joiden pihvit tehdään itse kotimaisesta jauhelihasta.

  20-vuotias Zarillo juhlii – Burgereita ja tex mex -makuja satulassa haukkaillen

  Matalan kynnyksen ravintolana burgerien lisäksi listoilla on paljon muitakin annoksia koko perheelle tai porukalle. Zarillon löydät keskustasta Puutarhakadulta, Otavalankadulta ja Hervannasta kauppakeskus Duosta. Mikäli et ehdi istahtaa alas, voit viedä ateriasi take awayna. Zarilloon voi tehdä halutessassaan myös pöytävarauksen.

  Tutustu myös uuteen Zarilloon Puutarhakadulla


  Tapahtuma > Ravintolat


  Zarillon Castello® Burgerit – viisi erikoisburgeria helmikuun ajan
  su 28.2.

  Hintaluokka: Menu
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Zarillo

  Zarillo
  Otavalankatu 9
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  ti 20.4.10:30 Zarillon Burgertiistai & Take awayZarillo
  ti 27.4.10:30 Zarillon Burgertiistai & Take awayZarillo
  ti 4.5.10:30 Zarillon Burgertiistai & Take awayZarillo
  ti 11.5.10:30 Zarillon Burgertiistai & Take awayZarillo
  ti 18.5.10:30 Zarillon Burgertiistai & Take awayZarillo
  ti 25.5.10:30 Zarillon Burgertiistai & Take awayZarillo