Yona & Orkesteri Liikkuvat Pilvet

  Yona-keikat-2016

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  ke 8.3. 20:00
  Olympia-kortteli | Satakunnankatu 10, Tampere | iCal

  Yona & Orkesteri Liikkuvat Pilvet leijailevat keväisellä kiertueella Olympia-korttelille keskiviikkona 8.3.2107.

  Laulaja- ja lauluntekijä Yona on liitänyt Suomen musiikkitaivaalla rakastettuna outolintuna jo kuusi vuotta ja julkaissut kuusi toinen toistaan sävähdyttävempää albumikokonaisuutta. Musiikillisena kameleottina usein tituleerattu artisti on käyttänyt paletissaan laajaa tyylikirjoa aina jazzista poppiin ja tangosta räppiin, sekä kaikkea siltä väliltä.

  Nyt, ennen seitsämättä sooloalbumiaan, Yona juhlii tähänastista taiteilijantaivaltaan yhdessä ensimmäisestä levystä lähtien mukana olleen orkesterinsa Liikkuvien Pilvien kanssa. Luvassa on koko katalogin läpileikkaus kaikkine mausteineen kun lavalle astuu 12 lahjakasta ja ansioitunutta musiikkitaituria.

  Yona & Orkesteri Liikkuvat Pilvet-konsertti on audiovisuaalinen kokonaisuus jossa kokoonpanon jäsenet pääsevät vuorollaan väläyttämään taitojaan myös sooloinstrumentalisteina. Mukana on jousivahvistuksen lisäksi harpisti, sekä valo- ja äänimies. Tunnelma vaihtuu unenomaisen minimalistisesta hypnoottiseen musiikilliseen ilotulitukseen.

  Ennen konserttisalikiertuetta konserttien ohjelmisto julkaistaan kokoelmana jonka kommenttiraidoilla Yona kertoo kappaleiden synnystä ja muistoista uransa varrelta.


  Tapahtumat > Jazz


  Yona & Orkesteri Liikkuvat Pilvet
  ke 8.3.
  20:00
  Hintaluokka: Liput 16/18€ Tiketti.fi
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Olympia-kortteli
  Satakunnankatu 10
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä

  Olympia-korttelissa ilonpito alkaa jo iltapäivällä, kun katutason gastropub-henkinen ravintola Muusa avaa ovensa. Viikonloppuna tarjolla on myös brunssia. Olympia-kortteli on joka päivä avoinna ja aivan yön pikkutunneille asti juhlitaan ohjelmailtoina, jolloin avataan ovet kokonaisuuden kruunaavaan Olympia-saliin. Tampereen liveklubiuutuus 2016 on myös loistava paikka erilaisiin tilaisuuksiin.

  Lue aiheesta: Olympia-korttelin uusi viihdekokonaisuus

  [vc_wp_rss items=”3″ options=”show_summary” title=”Arvostelut EAT.FI” url=”http://eat.fi/fi/tampere/ravintola-muusa/feed/recent_comments”]

  HOTELLIT LÄHELLÄ OLYMPIA-KORTTELIA

  Olympia-kortteli KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä