Yona

  Yonan keikat Tampereen klubeissa
  la 6.11. 20:00
  Olympia-kortteli | Satakunnankatu 10, Tampere | iCal

  Yonan Uni johon herään -kiertue saapuu Tampereen Olympiaan lauantaina 6.11.2021.

  Emma-palkittu laulaja-lauluntekijä julkaisi maaliskuussa uuden albuminsa Uni johon herään. Keikkatauolta palaava artisti suuntaa yhtyeensä kanssa levyjulkkarikiertueelle loppuvuodesta 2021.

  Pitkän linjan valovoimainen laulaja ja lauluntekijä Yona on todellinen oman tiensä kulkija. Yhteensä kahdeksan studioalbumia julkaissut ja lukuisten muiden artistien levyillä vieraillut kameleonttimainen artisti leikittelee taidokkaasti musiikin ja lyriikan eri genreillä luoden ajatonta, eklektistä poptaidetta.

  Dynaamisista live-esiintymisistä tunnettu Yona laulaa taidokkaan bändinsä kanssa vapautuneesti ja hetkessä eläen. Yhdessä Tapiola Sinfoniettan kanssa toteutettu sykähdyttävä uusi albumi ’Uni johon herään’ ja Yonan aiempien monipuolisten levyjen materiaali soi yhtyeen käsissä soljuvana, voimallisena ja alati muuttuvana virtana, joka vetää kuulijansa mukaan ja saa hetkeksi kaiken muun katoamaan.

  Yona (oik. Johanna Rasmus) julkaisi debyyttialbuminsa Pilvet liikkuu, minä en vuonna vuonna 2010, mikä toi hänelle Vuoden tulokkaan Emma-palkinnon. Uusin albumi ’Uni johon herään’ ilmestyi maaliskuussa 2021.

   

  Yona – laulu
  Juho Kanervo – sello
  Antti Kujanpää – koskettimet
  Juhani Gröönroos – kitarat
  Antti Kivimäki – basso
  Tuomas Timonen – rummut
  Jaakko Peltonen – valot
  Paavo Malmberg – äänet


  Tapahtumat > Keikat


  Yona
  la 6.11.
  20:00
  Hintaluokka: 25
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Olympia-kortteli

  Olympia-kortteli
  Satakunnankatu 10
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Olympia-korttelissa ilonpito alkaa jo iltapäivällä, kun katutason gastropub-henkinen ravintola Muusa avaa ovensa. Viikonloppuna tarjolla on myös brunssia. Olympia-kortteli on joka päivä avoinna ja aivan yön pikkutunneille asti juhlitaan ohjelmailtoina, jolloin avataan ovet kokonaisuuden kruunaavaan Olympia-saliin. Tampereen liveklubiuutuus 2016 on myös loistava paikka erilaisiin tilaisuuksiin.

  RAVINTOLAESITTELY

  Lue aiheesta: Olympia-korttelin uusi viihdekokonaisuus

  KOHOKOHTIA

  pe 3.12.20:00 IisaOlympia-kortteli
  la 4.12.20:00 Ursus FactoryOlympia-kortteli
  pe 10.12.19:00 The Flaming Sideburns ja RadiopuhelimetOlympia-kortteli
  pe 17.12.19:00 SaimaaOlympia-kortteli
  la 18.12.20:00 Erika VikmanOlympia-kortteli