YesKlubi: Tarjoiluehdotus

  su 8.12.
  19:00
  Teerenpeli Tampere | Hämeenkatu 25, Tampere | iCal

  Vuoden alussa YesFinland yhdisti voimansa Teerenpeli Tampereen kanssa tarjotaksemme tamperelaisille improvisoijille ja teatterinystäville jälleen uuden esitystilan myötä lisämahdollisuuksia nauttia improvisaatioteatterista.

  Tämä tilaisuus jatkuu nyt syksyllä kun YesKlubi jatkuu myös suomenkielisen impron parissa. ZOOM on esitys, jossa tutustutaan yleisön ehdottoman paikan eri lokaatioihin, sen ihmisiin sekä heidän ajatuksiin, tunteisiin ja kenties jopa heidän leivänpaahtimen sielunmaisemiin.

  Esityksessä siis “zoomataan” kauempaa isommasta näkymästä aina pienempään sekä siirtyen materiaaliselta saumattomasti metafyysiselle tasolle ja takaisin. ZOOM on hauska ja fyysinen esitys, joka yllättää katsojansa että aina voi mennä pidemmälle kuin osattiin kuvitellakaan.

  Näytösillat suomeksi sunnuntaisin 13.10 / 10.11. / 8.12.

   

  Mitä on improvisaatioteatteri?

  Improvisaatioteatteri tarkoittaa esityksen luomista esityshetkellä, jossa tilanteet, hahmot ja juoni syntyvät hetkessä, joskus yleisön inspiraatiosta tai esimerkiksi musiikista. Kukaan näyttelijöistä ei tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu, mutta yhdessä he vievät kohtausta eteenpäin.

  Koska kaikki luodaan lavalla, on jokainen show erilainen, eikä nähtyä esitystä tulla koskaan näkemään uudestaan. Jokainen show on erilainen ja ennalta-arvaamaton.


  Tapahtuma > Keikat


  YesKlubi: Tarjoiluehdotus
  su 8.12.
  19:00
  Hintaluokka: 8€ / 5€ (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet)
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Teerenpeli Tampere

  Teerenpeli Tampere
  Hämeenkatu 25
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Seurusteluravintola Teerenpeli on monipuolinen ravintola, joka myy oman panimon ja tislaamon tuotteita kuten oluita, viskejä ja siidereitä. Teerenpeleissä on tarjolla aina myös pientä suolapalaa valomerkkiin asti. Ravintolakulttuurin saralla Teerenpeli on pioneeri Tampereella.

  Ravintolaesittely:
  Teerenpeli Tampere

  KOHOKOHTIA

  la 26.9.18:00 Teerenpelin Stand Up -klubi: Riku Sottisen vieraana Tommi Mujunen ja Heli SutelaTeerenpeli Tampere
  la 26.9.19:00 Teerenpelin oluen ja viskin liitto -tastingTeerenpeli Tampere