Willy Tea Taylor (USA)

  to 17.10.
  21:00
  Telakka | Tullikamarin aukio 3, Tampere | iCal

  Folkmuusikko Willy Tea Taylor Kaliforniasta pistäytyy Euroopan kiertueellaan ensimmäistä kertaa koskaan Suomessa. Suomen osuuden ensimmäinen keikka on Telakalla torstaina 17.10. ja luvassa on takuuvarmasti tunnelmallinen ilta.

  Willy Tea Taylor on kotoisin maailman cowboy-pääkaupungiksi julistautuneesta Kalifornian Oakdalesta, mutta hän menetti lehmien sijaan jo nuorena sydämensä baseballille. Kun polvivamma lopetti lupaavan uran, hän suuntasi kiinnostuksensa musiikkiin. Jo 18-vuotiaana, nähtyään folkmuusikko Greg Brownin esiintyvän Strawberry-festivaaleilla, hän päätti omistaa elämänsä folk-musiikille. Myöhemmin hän on itse esiintynyt kyseisillä festivaaleilla useasti – myös päälavalla. Willy kertoo John Hartfordin, Roscoe Holcombin, Bob Dylanin, KISSin, Weird Al Yankovicin ja Willie Nelsonin olevan suurimpia musiikillisia vaikutteitaan.

  Willy Tea Taylorilla on siis jo pitkä ura takanaan. Hänen uusimman levynsä nimi Knuckleball Prime viittaa siihen, että monet rystysyöttäjät tapaavat olla uransa huipulla noin nelikymppisinä – iässä, jossa Willy Tea Taylor on juuri nyt.

  Jos pidät iskevistä lauluteksteistä, miellyttävistä melodioista ja nämä yhdistävästä juurevasta lauluäänestä, niin pidät taatusti Willy Tea Taylorin musiikista. Häntä on kutsuttu lauluntekijäksi, joka voi muuttaa elämäsi, ja yhdeksi tärkeimmistä nykypäivän yhdysvaltalaisista laulaja-lauluntekijöistä.


  Tapahtuma > Jazz


  Willy Tea Taylor (USA)
  to 17.10.
  21:00
  Hintaluokka: 5
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Telakka

  Telakka
  Tullikamarin aukio 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

  Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

  Ravintolaesittely: Telakka

  Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

  Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi

  KOHOKOHTIA

  su 31.5.19:00 Last Sunday Jam SessionTelakka