Villit ja Saket: Pop up Sake Bar & Izakaya Tampereella neljänä iltana

  su 6.6.
  19:00
  Villit ja Viinit | Rautatienkatu 12, Tampere | iCal

  Villit ja Viinit on uusien asioiden hauska koelaboratorio. Tällä kertaa Tampereella voi kokea pienen palan Japania, kun paikalle saapuu Sake Bar & Izakaya. Sake-juomien lisäksi tiedossa on izakaya-tyyliin jaettavia annoksia, noin 8-10 lajia yhteensä.

  Japanilaisen makumaailman yhdistyessä saken monivivahteisiin makuihin, löytyy umamimaisia makuja, jotka usein pehmentävät tai korostavat ruoan omia makuja.

  Ben & Mino’s Sake Bar & Izakaya on pariskunnan yhteinen ponnistus. Pop upeistaan tunnetut Benjamin Öberg ja Minori Yoshida ovat yhteistyöstä innostuneita.

  – Kesäkuun neljänä iltana tarjoamme ravintola Kajon Villit ja Viinit baaritiskin takaa villejä izakaya-makuelämyksiä japanilaisilla juomilla ja ruoilla, lupaavat Ben ja Mino.

  – Tällaiset ravintoloiden väliset yhteistyöt ja  ideoiden jakaminen on ehdottomasti paras puoli näissä pop up -ravintoloissa! Se on myös loistava tapa luoda monipuolisempaa ravintolayhteisöä, jossa erilaisia kulttuureja arvostetaan ihan oikeasti, iloitsee Yoshida.

  Villit & Viinit nauttivat tämän tyyppisistä tempauksista ja kokeilevalle ruokabaarille japanilaisuus tuo jotain aivan uutta.

  – Itselleni sake juomana ja ruoka-juomaparituksiltaan on maailmana aika uusi. Onkin aivan mielettömän siistiä päästä Benin ja Minon kanssa oppimaan ja testailemaan sakea ja sen rajattomia mahdollisuuksia. Eritoten kiehtoo saken moninaisuus. Erilaisia sakeja on aivan mielettömästi ja kaikissa on omat juttunsa, kertoo Marko Simunaniemi Villeistä & Viineistä.

  Villit & Saket
  su 6.6. (Varaukset klo 19 & 20:00)
  ma 7.6. (Varaukset klo 16, 17, 19 & 20:00)
  su 13.6. (Varaukset klo 16, 17, 19, & 20:00)
  ma 14.6. (Varaukset klo 16, 17, 19, & 20:00


  Tapahtuma > Ravintolat


  Villit ja Saket: Pop up Sake Bar & Izakaya Tampereella neljänä iltana
  su 6.6.
  19:00
  Hintaluokka: Menu 50 / hlö
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Villit ja Viinit

  Villit ja Viinit
  Rautatienkatu 12
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä