Viinitapahtuma Winegate

  pe 15.6. - la 16.6.
  16:00 - 23:59
  Viihdepalatsi | Hämeenkatu 30, Tampere | iCal

  Ravintolat 4 Vuodenaikaa, 4 Vuodenaikaa Pyynikki ja Ravitsemisliike Aisti sekä viinien maahantuoja Viinikarhu järjestävät rennon leppoisan viinitapahtuman loistavien ranskalaisten, etenkin Loiren laakson alueen, viinien ja hyvän ruoan ympärillä. Viinien ja ruoan lisäksi kävijöitä viihdyttää notkeasti soljuva livejazzmusiikki.

  Kahden illan viini-iloittelu juhlitaan  perjantaina ja lauantaina 15.-16.6 klo 16-24 Viihdepalatsin tiloissa Hämeenkadulla. Winegaten tarkoitus on olla letkeä matalan kynnyksen tapahtuma hyvien viinien ja ruoan parissa. Sellainen meidän järjestävien ravintoloiden näköinen tapahtuma, johon on helppo poiketa käymään.

  – Palatsia on tarkoitus pikkuhiljaa virkistää uudelleen erilaisten tilaisuuksien käyttöön ja niinpä mekin päätimme sijoittaa viinitapahtumamme tuohon tyylikkääseen tilaan, kertoo Helinä Hirvikallio  tapahtuman järjestäjien taholta.

  – Tapahtumaamme kaikki ovat tervetulleita poikkeamaan lasilliselle tai vaikka viihtymään koko illaksi.

  Laadukasta jazzia tunnelmallisessa salissa

  Viinien & ruoan lisäksi kävijöitä viihdyttää notkeasti soljuva jazz. Winegate viinitapahtuman tunnelmasta vastaa perjantaina Karri Luhtala Duo alkaen klo 18 ja lauantaina Winegate House Jazz Band alkaen klo 18.

  Tarjolla on loistavien viinien lisäksi myös ranskalaisen keittiön herkkuja ”assortimentti-lautasina” ja molempina iltoina viinitasting à la Viinikarhu klo 18-18.45. Molempina iltoina myös VIP-päivällinen buffetpöydästä klo 19- 21.30. Näihin molempiin täytyy tehdä ennakkovaraus.

  Varaukset  tamperewinegate@gmail.com tai puh. 041 496 3136.

   


  Tapahtuma > Elämykset & huvit


  Viinitapahtuma Winegate
  pe 15.6. - la 16.6.
  16:00 - 23:59
  Hintaluokka: vapaa pääsy


  Tapahtumapaikka


  Viihdepalatsi

  Viihdepalatsi
  Hämeenkatu 30
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  RAVINTOLAESITTELY

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä