17:30
Ravintola Henriksissä tutustutaan saksalaisiin viineihin viinipastori Juha Rantalan opastuksella.
Ravintola-illasta on tarkoitus tehdä ikimuistoinen myös tarjoiltavien ruokien muodossa, sillä keittiömestari Valtteri Hakkarainen on suunnitellut erityisen menun iltaa varten.
Menussa maistuu joulunmakuja mm. mätiä, kalaa, makkaraa, sinappia, lihaa, puolukkaa ja piparkakkua.
Illasta voi löytää uusia makumaailmoja myös omaan joulupöytään.
Maistelumenu
Amuse: Kirjolohen mätiä ja perunaa
Barth Riesling Brut, Rheingau
Alkuruoka 1: Vanajaveden madetta, mallasta ja fenkolia
alkuruoka 2: Kirjolohta, perunaa ja tilliä
Gut Hermannsberg Weisser Burgunder 2018
Qualitätswein Nahe, VDP Gutswein
Markus Molitor Haus Klosterberg Riesling 2018
Qualitätswein Mosel
Pääruoka 1: Henriksin makkaraa, kaalia ja sinappia
Pääruoka 2: Peuran paistia (Metsärannan liha), maa-artisokkaa ja punaherukkaa
Thörle Saulheimer Spätburgunder Kalkstein 2016
Qualitätswein Rheinhessen
Philipp Kuhn Laumesheimer Réserve 2016
Qualitätswein Pfalz
Jälkiruoka: Puolukkaa, piparkakkua ja kinuskia
Becker Eiswein Weissburgunder 2016
Pfalz
Maistelumenu viineineen 109€/hlö
Tapahtuma > Ravintolat
PERUUNTUNUT: Juha ”Viinipastori” Rantala Henriksin viini-illallisella
to 3.12.17:30
Hintaluokka: maistelumenu viineineen 109 TableOnline.fi
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Henriks
Satamakatu 7
Tampere
Hotellit läheisyydessä