Viiniä NÄÄS!

  ke 6.2.
  16:00 - 20:00
  Olympia-kortteli | Satakunnankatu 10, Tampere | iCal

  Tampereen Olympiakorttelissa järjestetään keskiviikkona 6.2.2019 Viiniä NÄÄS! -viinitapahtuma, jossa pääsee maistamaan laajasti erilaisia viinejä ja oppimaan uutta aiheen ympäriltä.

  Rentoon tapahtumaan voi piipahtaa ohimennen tai jäädä viihtymään pidemmäksikin aikaa. Viinien tarinoihin ja viinitalojen edustajien voi tutustua maahantuontiyritys Winestaten tiimin kanssa.

  Tapahtumaan ei ole sisäänpääsymaksua, vaan ovelta saat panttia vastaan lasin ja voit ostaa haluamasi määrän maistelulipukkeita.

  Maistelulasin pantti: 10 € (tämän saa takaisin kun palauttaa lasin)
  Maistelulipukkeet: 1 €/ kappale, 1 lipukkeella saa yhden n. 5 cl maisteluannoksen. Yli 20 € viineistä peritään 2 lipuketta/ maisteluannos.


  Tapahtuma


  Viiniä NÄÄS!
  ke 6.2.
  16:00 - 20:00
  Hintaluokka: vapaa pääsy
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Olympia-kortteli

  Olympia-kortteli
  Satakunnankatu 10
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Olympia-korttelissa ilonpito alkaa jo iltapäivällä, kun katutason gastropub-henkinen ravintola Muusa avaa ovensa. Viikonloppuna tarjolla on myös brunssia. Olympia-kortteli on joka päivä avoinna ja aivan yön pikkutunneille asti juhlitaan ohjelmailtoina, jolloin avataan ovet kokonaisuuden kruunaavaan Olympia-saliin. Tampereen liveklubiuutuus 2016 on myös loistava paikka erilaisiin tilaisuuksiin.

  RAVINTOLAESITTELY

  Lue aiheesta: Olympia-korttelin uusi viihdekokonaisuus

  KOHOKOHTIA

  ma 1.7. - su 7.7. Fest AfrikaOlympia-kortteli