Vaihmalan Ranskalainen viikonloppu

  la 27.7. - su 28.7.
  08:00 - 19:00
  Vaihmalan Hovi | Vaihmalantie 144, Lempäälä | iCal

  Lempäälän Vaihmalan Ranskalainen viikonloppu 27.-28.7. yhdistää herkuttelun, ulkoilun ja hevosurheilun. Tapahtumaa voi viettää vaikka nauttimalla ranskalaisen piknikkorin antimia maastoesteradan varrella.

  Lempäälässä järjestetään heinäkuun viimeisenä viikonloppuna iso ruoka- ja ulkoilutapahtuma, jossa yhdistyvät ruoka, viini, golf, keppihevoset ja kenttäratsastus. Vaihmalan kylän alueella on tarjolla monenlaista herkuttelua – esimerkiksi ranskalainen piknik maastoesteradan varrella – kolme golfkisaa, kansainväliset kenttäratsastuskilpailut ja Suomen ensimmäiset keppihevosten maastoesteiden SM-kisat.

  Koko alueelle on vapaa pääsy, ja siellä voi viettää aikaa herkutellen, pelaten ja kisoja seuraten. Yleisö pääsee myös mukaan ohjattuun maastoesteradan radankävelyyn ja voi kuvauttaa itsensä hevosten kanssa.

  Vaihmalaan pääsee myös veneellä. Kuvassa tapahtuma-alue ja Vaihmalan Hovin ranta-alue ja Farmigolf.

  Viikonloppuna Bistrossa tarjolla runsas, maalaisranskalainen pitopöytä maittavine ruokineen, viineineen sekä upea jälkiruokapaviljonki. Paikalla myös Sommelier ja Champagne & Wine-world.

  Tapahtuman ruokamaailma syntyy paikallisten tuottajien raaka-aineista sopivan ranskalaisella säväyksellä. Lauantaina tarjoillaan pöytiin tarjoiltava menu, sunnuntaina voi valita noutopöydän tai piknikin. Jälkiruoaksi nautitaan Vaihmalan Hovin kondiittorimestarin luomuksia Puutarhapaviljongissa. Lisäksi esitellään menuun sopivia viinejä. Kaikista ruoista on saatavilla kasvisversiot.

  Ranskalaisen viikonlopun pääjärjestäjinä ovat Vaihmalan hovi, Ratsuniitty ja Farmigolf, mutta mukana on iso joukko myös muita paikallisia yrityksiä ja järjestöjä – ja noin sata vapaaehtoista.

  Kohokohdat.fi (ilma-, ruoka- ja ravintolakuvat), Heidi Lammi (ratsastuskuva), 


  Tapahtuma


  Vaihmalan Ranskalainen viikonloppu
  la 27.7. - su 28.7.
  08:00 - 19:00
  Hintaluokka: vapaa pääsy
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Vaihmalan Hovi

  Vaihmalan Hovi
  Vaihmalantie 144
  Lempäälä

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  su 8.12.12:00 - 15:00 Vaihmalan Hovi kartano & keittiö: SunnuntailounasVaihmalan Hovi
  su 15.12.12:00 - 15:00 Vaihmalan Hovi kartano & keittiö: SunnuntailounasVaihmalan Hovi
  su 22.12.12:00 - 15:00 Vaihmalan Hovi kartano & keittiö: SunnuntailounasVaihmalan Hovi
  su 29.12.12:00 - 15:00 Vaihmalan Hovi kartano & keittiö: SunnuntailounasVaihmalan Hovi