Pesänjako – Uusi kotimainen musiikkikomedia Pyynikin kesäteatterissa

  Kesäteatteri Tampere 2021 - Pyynikin kesäteatteri
  Pyynikin kesäteatteri 2021 Pesänjako Ville Majamaa, Sari Siikander, Lari Halme, Mari Turunen, Senni Raappana. KUVA: Harri Hinkka.
  pe 9.7.
  18:00
  Pyynikin kesäteatteri | Jalkasaarentie 3, Tampere | iCal

  Pyynikin kesäteatterissa nähdään kesällä 2021 kaksi hauskaa kotimaista kesänäytelmää, joista toinen on uusi kotimainen musiikkikomedia Pesänjako.

  Musikaalin ovat käsikirjoittaneet Jani Karvinen, Sami Hintsanen ja Ville Pusa, ohjaaja on Marika Vapaavuori. Musiikkikomediassa kuullaan Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani -hittejä. Päärooleissa nähdään Lari Halme, Sari Siikander, Mari Turunen ja Ville Majamaa.

  Pesänjako on rikollisen hauska musiikkikomedia

  Kantaesitysnäytelmä Pesänjako on rikollisen hauska musiikkikomedia, jossa juonenkäänteitä riittää. Huikea näyttelijäkaarti takaa, että katsomossa on nauru herkässä, ja tarinaa kuljettavat vauhdikkaasti eteenpäin myös Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani -yhtyeen tunnetut hittikappaleet kuten Autiosaari ja Hyvä, paha, ruma mies.

  Kun löyhämoraalinen asianajaja, Lari Halmeen esittämä Jarmo  joutuu taloudellisiin vaikeuksiin, hänen oljenkorrekseen jää huijata rahaa hoivakoti Tuohilehdon asukkailta. Erityisen kiinnostuksen kohteena on varakas pankkiirin leski Miriam (Sari Siikander). Siivunsa rahoista haluaa myös Jarmon veli, poliisikomisario Pertti “Spede” Pasala (Ville Majamaa).

  Pesänjaon on kirjoittanut muiden muassa Samppalinnassa esitetyn hittikomedia Rakkauden autokorjaamon tekijäkolmikko Jani Karvinen, Sami Hintsanen ja Ville Pusa.

  –  Mahtavaa aloittaa yhteistyö legendaarisen Pyynikin kesäteatterin kanssa, toteaa Ville Pusa.

  – Upea miljöö ja hieno näyttelijäkaarti luovat loistavat puitteet tälle uutuusnäytelmällemme.”

  Pesänjaon esitykset ovat Pyynikin kesäteatterissa keskikesänn 8.-25.7.2021. Ensi-ilta on perjantaina 9.7.2021 kello 18.00. Pesänjaon esityskauden jälkeen ohjelmistossa jatkaa Tohvelisankarin rouva.


  Tapahtuma > Teatteri ja tanssi


  Pesänjako – Uusi kotimainen musiikkikomedia Pyynikin kesäteatterissa
  pe 9.7.
  18:00
  Hintaluokka: 37,00 € Lippu.fi
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Pyynikin kesäteatteri

  Pyynikin kesäteatteri
  Jalkasaarentie 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  pe 9.7.18:00 Pesänjako – Uusi kotimainen musiikkikomedia Pyynikin kesäteatterissaPyynikin kesäteatteri
  pe 27.8. - la 28.8. Festivaali [mainstream / indiemusiikki]Pyynikin kesäteatteri