Uudistuneen Toijalan Sataman avajaisia juhlitaan Akaassa

  la 12.6.

  Toijalan satama | Kangassaarentie 14, Toijala | iCal

  Uudistuneen Sataman alueen avajaisia juhlitaan Akaassa koko perheen tapahtumassa lauantaina 12. kesäkuuta.

  Toijalan Satama tarjoaa kesäkaudella upeita luontoaktiviteetteja ja vauhdikkaita elämyksiä: riemua ja loisketta vesipuistossa, padelia, minigolfia, biljardifutista, kahvila-ravintolan herkkuja, kesäteatteria, sisävesiristeilyjä, tentsile-majoitusta ja paljon muuta.

  Alueen uudet palvelut ovat avoinna koko avajaispäivän ajan ja lisäksi ohjelmalavalla tapahtuu klo 14-18. Klo 14 tapahtuman avaa Akaan kaupunginjohtaja Antti Peltola. Sen jälkeen lavalla esittäytyvät Sataman alueen uudet toimijat ja yrittäjät. Musiikista vastaa The Voice of Finlandissa viime kaudella nähty akaalainen Joonas Mäkinen, joka esiintyy klo 14.30 ja klo 16.30.

  Kuutar lipuu Toijalan satamaan lauantaina. Kuva: Kohokohdat.fi

  Lapsia viihdyttää verraton taikuri ja jekkumestari Paspartuu klo 15. Perheen pienimmille on lisäksi luvassa hauska Merirosvojen puuharata, jonka järjestää Toijalan MLL klo 14-16. Satamassa liikennöinnin aloittanut Kuutar-risteilyt tarjoaa yleisölle kaksi maksutonta sightseeing-risteilyä, jotka suuntaavat Vanajaveden aalloille klo 15.30 ja klo 17.

  Avajaisyleisön liikuttamisesta vastaa KonttiGym, jonka maksuton toiminnallinen treeni starttaa klo 15. Ohjelmalavalla puolestaan heittäydytään zumban rytmeihin klo 16, kun iloinen Senni Alatalo kutsuu yleisön mukaan tanssimaan. Penkkiurheilijat voivat seurata ratagolfin avauslyöntiä BestParkilla klo 14.30 tai pelinäytöstä Sataman uusilla padel-kentillä klo 16.30.

  Virallisen ohjelman jälkeen ilta jatkuu muun muassa Kelly’s Harbor Caféssa, jossa esiintyy Frogley Duo klo 18.30.

  Akaan kaupunki ja Toijalan Sataman alueen yrittäjät toivottavat yleisön lämpimästi tervetulleeksi aurinkoiseen Satamaan!

  Lue lisää www.toijalansatama.fi


  Tapahtuma > Elämykset & huvit


  Uudistuneen Toijalan Sataman avajaisia juhlitaan Akaassa
  la 12.6.

  Hintaluokka: vapaa pääsy
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Toijalan satama

  Toijalan satama
  Kangassaarentie 14
  Toijala

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  su 27.6.17:00 Musiikkikomedia Puutteenkulman iloiset rouvatToijalan satama