Uudenvuoden illallinen Tammerissa: Masquerade Night (LOPPUUNVARATTU)

  ti 31.12.
  19:00
  Tammer | Satakunnankatu 13, Tampere | iCal

  Uuden vuoden aattona uppoudutaan vanhanajan säihkyvään glamouriin hyvän musiikin, ruoan ja tyylikkäiden pukujen saattelemana. Grand Hotel Tammerissa tutustutaan keittiön herkkuihin 30-luvulta tuotuna tähän päivään. Uudenvuoden illallinen Tammerin Juhlasalissa 31.12.2019.

  Grand Hotel Tammer on nähnyt historiansa aikana lukuisia upeita juhlia, illallisia ja naamiaisia. Nyt pääsemme nauttimaan legendaarisen hotellin tarinoista ja menneen ajan tunnelmasta, kun hotellin 90-vuotisjuhlavuosi huipentuu ainutlaatuiseen Masquerade Night -iltaan.

  Uudenvuoden illallinen on saanut inspiraationsa Grand Tammerin menusta vuodelta 1934, jonka herkut on tuotu tähän päivään. Nostalgiaa tuovat muun muassa blinit, kokonaiset katkaravut, silliä à la Russe, vasikanpaisti ja piparjuuri. Jälkiruokapöydän kruununa on Grand Tammerin perinteinen sacherkakku.

  Matkaa 30-luvun maailmaan siivittää makujen taustalla soivat swing- ja jazz-klassikot. Ruokailun jälkeen nautitaan burleskitaiteilija Olivia Rougen viettelevästä esityksestä, joka johdattaa juhlijat jatkamaan iltaa tanssin tahtiin Tampereen ensimmäisen yökerhon lattialla. DJ Juissi nostaa tunnelman kattoon, ja ilta huipentuu yhteiseen lähtölaskentaan vuodelle 2020. Täydellisen alun uudelle vuodelle tarjoaa ylellinen majoitus Grand Hotel Tammerissa.


  Tapahtuma > Festivaalit


  Uudenvuoden illallinen Tammerissa: Masquerade Night (LOPPUUNVARATTU)
  ti 31.12.
  19:00
  Hintaluokka: 56 €
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Tammer

  Tammer
  Satakunnankatu 13
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä