Tuuletar

  Tuuletar keikat Tampereella
  la 4.7.
  20:00
  G Livelab Tampere | Puutarhakatu 1, Tampere | iCal

  Tampereen G Livelabissa Tuulettaren urbaanissa nykymusiikissa kuuluvat trip hop, taidepop, suomalainen ruonolauluperinne ja globaalit musiikilliset vaikutteet.

  Hillitön energia, laulajien uskomaton äänenkäyttö, iskevät beatbox-rytmit sekä omaperäiset sävellykset ja sanoitukset ovat hurmanneet Tuulettaren yleisöt ja kriitikot ympäri maailmaa.

  Viime vuonna ilmestynyt Tuulettaren kakkosalbumi Rajatila/Borderline sai ylistäviä arvioita kansainvälisesti sekä korkeita sijojamaailmanmusiikkilistoilla. Levyn tuottajana toimi suomalaisen folk-skenen enfant terrible Pekko Käppi. Tammikuun 2019 Etnogaalassa Tuuletar palkittiin Vuoden kansainvälistyjä -palkinnolla ja ovat he debyyttialbumillaan pokanneet Emma-pystinkin.

  Debyyttialbumin kappale Alku sai maailmanlaajuista huomiota kun HBO:n hittisarja Game of Thrones osti kappaleen ja sijoitti sen 7. tuotantokautensa DVD-traileriin. Viime aikoina Tuuletar on esiintynyt suurilla festarilavoilla muun muassa Japanissa, Taiwanissa, Intiassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa sekä joka puolella Eurooppaa.

  Mikäli keikka ei ole loppuunmyyty, myydään ovelta opiskelijalippuja hintaan 15 € / kpl tunti ennen keikan alkua. Alaikäiset ovat tervetulleita keikalle aikuisen seurassa.

  TUULETAR
  Venla Ilona Blom
  Sini Koskelainen
  Johanna Kyykoski
  Piia Säilynoja
  Joonas Saikkonen – äänisuunnittelu


  Tapahtuma > Jazz


  Tuuletar
  la 4.7.
  20:00
  Hintaluokka:
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  G Livelab Tampere

  G Livelab Tampere
  Puutarhakatu 1
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä