Tulitikkuja lainaamassa Viikinsaaren kesäteatterissa

  Tulitikkuja lainaamassa - Kesäteatteria Tampereella
  to 16.7.
  14:00
  Viikinsaaren kesäteatteri | Viikinsaari, Tampere | iCal

  Tulitikkuja lainaamassa on ratkiriemukas veijaritarina, joka alkaa kun Antti Ihalainen lähtee lainaamaan naapurista tulitikkuja, mutta päätyykin kosiomatkalle Jussi Vatasen kanssa….. Näytelmässä liikutaan vallattomalla 1920-luvulla kommelluksesta toiseen eikä väärinkäsityksiltä vältytä. Välillä hurjastellaan kohti Amerikkaa, välillä istutaan putkassa ja romantiikkakin kukkii. Kun kaverukset päätyvät lopulta kotikulmille, niin hyviä selityksiä vaaditaan.

  Klassikkonäytelmää tähdittävät mm. tv-sarja Aallonmurtajan Turkka Mastomäki, maalaiskomedioista tuttu Jarkko Tiainen, Tampereen Työväen Teatterin komedian supertaitajat Janne Kallioniemi ja Heidi Kiviharju sekä Viikinsaaren kesäteatterista tuttu Birgitta Putkonen.

  J.Alfred Tannerin klassikot soivat Viikinsaaressa Tony Sikströmin, Joonas Mikkilän ja Ville Myllykosken uusina sovituksina. Tannerin sävellykset muuntuvat trion käsittelyssä niin herkiksi balladeiksi kuin railakkaaksi jazziksi. Sikström, Mikkilä ja Myllykoski toimivat teatterimuusikoina, kapellimestareina ja säveltäjinä monissa suomalaisissa teattereissa.

  Esityksen ohjaa Hanno Eskola, jonka toissa vuonna alkanut klassikkokimara saa näin jatkoa. Esityksen puvut on suunnitellut ja toteuttanut Erja Mikkola ja lavastuksen Markku Mäkiranta.

  Esitykset 8.7.-1.8.2020
  Esityksen kesto n 1 h 50 min


  Tapahtuma > Teatteri ja tanssi


  Tulitikkuja lainaamassa Viikinsaaren kesäteatterissa
  to 16.7.
  14:00
  Hintaluokka: 41
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Viikinsaaren kesäteatteri

  Viikinsaaren kesäteatteri
  Viikinsaari
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Viikinsaaren kesäteatterissa koet ainutlaatuisen elämyksen laivamatkoineen Pyhäjärvellä.
  Viikinsaaren kesäteatteriin pääsee kätevästi keskeltä Tamperetta Laukontorilta Hopealinjan viihtyisillä laivoilla. Teatterissa on katettu katsomo ja tamperelaisten suvisaarella laadukas ravintolakokonaisuus.

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä