TTT-Klubi Stand Up: Vekki, Pylkkänen ja Ahonen

  to 10.1.
  00:00
  TTT-Klubi | Hämeenpuisto 28 - 32, Tampere | iCal

  TTT-Klubin stand up -illassa nähdään kolme televisiostakin tuttua naiskoomikkoa, Eeva Vekki, Kaisa Pylkkänen ja Anitta Ahonen.

  Eeva Vekki 
  Televisiosta tuttu koomikko Eeva Vekki on sekä Mad Cook Show’n sivaltava vakiopanelisti että Noin viikon studion vakionaurattaja. Eeva on menestynyt uraäiti, joka on kadehdittavan taidokkaasti onnistunut yhdistämään lapset, uran, valkoviinin, burn outin ja diapamit. Stand up -lavalla Eevan vahvuutena on improvisointi, jonka kautta jokainen esitys on myös yleisönsä näköinen.

  Kaisa Pylkkänen 
  Kaisa Pylkkänen on käsikirjottaja, ohjaaja ja stand up -koomikko, jonka tuotoksia jokainen on joskus televisiosta nähnyt. Nainen on ollut kirjoittamassa niin Naurun tasapainoa, YleLeaksia kuin Salattuja elämiäkin. Mielikuvituksen puutteesta ei  tämä nainen kärsi! Kaisa Pylkkänen lataa lavalla poliittiset ja epäkorrektit ajatuksensa suoraan, häpeilemättä ja itseään säästelemättä.

  Anitta Ahonen 
  Ihana Iso A eli Anitta paukuttaa alasinta sellaisella lekalla että heikoimpia hirvittää. Iso A:n elämänilo, rempseä ja ketään kumartelematon tyyli pitävät ahjon kuumana koko esityksen ajan. Tämä nainen ei säästele mitään ja antaa elämänkokemuksen näkyä ja kuulua lavalla niin että naurulihakset sykkivät vielä viikkojenkin jälkeen.

  Show klo 18:30, ovet klo 17:30.


  Tapahtuma


  TTT-Klubi Stand Up: Vekki, Pylkkänen ja Ahonen
  to 10.1.
  00:00
  Hintaluokka: 25-20 €
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  TTT-Klubi

  TTT-Klubi
  Hämeenpuisto 28 - 32
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  TTT-Klubi tarjoaa musiikin ja komedian ystäville uniikin tilan ja konseptin, jollaista ei muualla Tampereella löydy. Keikkoja ja komediaa näkee läheltä ja mukavasti istuen, ravintolapalvelut tietysti baari on käden ulottuvilla. TTT-Klubin kotisivut

  TOIMITUKSEN VINKKI! Muistathan varata lipun yhteydessä myös hotellihuoneen ja pöydän lähiravintolasta!

  Ravintolat Tampereen Työväen Teatterin läheisyydessä

  Ravintola Aisti TampereAisti

  Etäisyys 50 m


  Henriks

  Etäisyys 70 m


  Frankly

  Etäisyys 120 m


  Ravintola-Tampere-Pyy-1Ravintola Pyy

  Etäisyys 450 m


  Hotellit Tampereen Työväen Teatterin läheisyydessä

  Cumulus HameenpuistoScandic Hämeenpuisto

  Etäisyys 300 m

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä