The Mopomies ja sen Sisko – tie julkkistähdeksi!

  Kesäteatteri Pirkkala Tampere
  to 6.8.
  14:00
  Haikan kesäteatteri | Haikankatu 30, Pirkkala | iCal

  Pienessä kaivoskylässä asuu peräkammarin poika Mopo-Eino Sisko-nimisen siskonsa kanssa. Keski-iän lähestyessä heitä alkaa kyllästyttää maaseudun pienet ympyrät ja omat rasittavat sukulaisensa. Sisarukset päättävät ryhtyä julkkiksiksi.

  He hyppäävät moponsa selkään ja lähtevät suureen maailmaan. Sisarukset törmäävät hullunkurisella matkallaan mm. Katri Helenaa, Kikkaan ja Dannyyn, ja Sisko päätyy ottamaan laulutunteja Tapani Kansalta. Julkkikseksi tuleminen on kuitenkin mutkikkaampaa kuin he ovat kuvitelleet, ja he joutuvat lähtemään ulkomaille asti.

  Tästä musiikkikomediasta ei kommelluksia, hauskoja käänteitä ja herkullisia hahmoja puutu. Mukana on parhaimpia suomihittejä, iskelmätaivaan tähtiä upeine asuineen ja mukaansatempaavia tansseja. Esityksessä kuullaan mm. kappaleet: Mä maalaispoika oon, Aikuinen nainen, Polttaa kesäkatu kuuma, Puhelinlangat laulaa, Mä tahdon viihdyttää, Äidin pikku poika, R.A.K.A.S. , Tahdon olla sulle hyvin hellä, Sata salamaa ja monet muut.

  Musiikkikomediaa esitetään Pirkkalassa aivan Tampereen kupeessa. Tampereen keskustasta kesäteatteriin on matkaa vain 15 minuuttia. Paikalle voi tulla linja-autolla, autolla, veneellä tai pyörällä. Kesäteatteri sijaitsee Haikan lavalla, niemenkärjessä Pyhäjärven rannalla, mitä kauneimmalla paikalla.

  Valoisa, viehättävä ja legendaarinen tanssipaviljonki luo upeat puitteet kesäteatterille ja The Mopomies ja sen Sisko-musiikkikomedialle. Kesäteatterissa on kahvila herkullisine tarjoiluineen.

  Ravintola läheisyydessä

  Legendan paluu uusin avotulieväin – Haikan Grilli tuo Pirkkalaan tasokkaan grilliruoan

  Muita tapahtumia läheisyydessä

  Pirkkalan Muinaisviikot


  Tapahtuma > Teatteri ja tanssi


  The Mopomies ja sen Sisko – tie julkkistähdeksi!
  to 6.8.
  14:00
  Hintaluokka: 25 Ticketmaster.fi
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Haikan kesäteatteri
  Haikankatu 30
  Pirkkala

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä