Teerenpelissä Hedelmää & Hapanta -teemaviikkoja

  la 6.6.

  Teerenpeli Tampere | Hämeenkatu 25, Tampere | iCal

  Teerenpelissä vietetään kesäkuussa Hedelmää & Hapanta -teemaviikkoja.  Hyllyt on täytetty teeman mukaisesti hedelmä- ja hapanoluilla.

  Teeerenpelin teemaviikot tukee ilahduttavalla tavalla kotimaista pienpanimoteollisuutta. Valikoimasta löytyy omien tuotteiden lisäksi valikoima Teerenpeli kaupungeissa sijaitsevien pienpanimoiden oluita. Niistä on koostettu maistuva valikoima takuuvarmoja hittejä ja upeita uutuuksia.

  Teemaviikoilla mukana olevat pienpanimot
  CoolHead Brew, Tuusula
  Kakola Brewing Company, Turku
  Panimoyhtiö Tuju, Lappeenranta
  Kanavan Panimo, Vääksy
  Panimoyhtiö X, Jyväskylä
  Maistila, Oulu

  Teerenpeli Panimosta uutuutena hanoissa Ruby Sour, joka on punaisten marjojen, vadelman, puolukan ja punaherukan mehuista valmistettu ihastuttava sour-olut. Ruby on käytetty shampanjahiivalla, mikä tekee oluesta kevyen hapokkaan ja marjaisan kuplivan.

  Toisena uutuutena hanoihin saapuu Teerenpeli Panimon ja Kanavan Panimon yhteistyöolut, kanelilla ja vaniljalla maustettu omenapiirakan makuinen, Lobo Apple Cream Sour.


  Tapahtuma > Pubitapahtumat


  Teerenpelissä Hedelmää & Hapanta -teemaviikkoja
  la 6.6.

  Hintaluokka:


  Tapahtumapaikka


  Teerenpeli Tampere

  Teerenpeli Tampere
  Hämeenkatu 25
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Seurusteluravintola Teerenpeli on monipuolinen ravintola, joka myy oman panimon ja tislaamon tuotteita kuten oluita, viskejä ja siidereitä. Teerenpeleissä on tarjolla aina myös pientä suolapalaa valomerkkiin asti. Ravintolakulttuurin saralla Teerenpeli on pioneeri Tampereella.

  Ravintolaesittely:
  Teerenpeli Tampere

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä