Tarja Turunen – Yhdessä jouluna

  to 12.12.
  19:00
  Tampereen tuomiokirkko | Tuomiokirkonkatu 3, Tampere | iCal

  Kansainvälisesti menestyneitä ja mainetta saavuttaneita tähtiesiintyjiä ei juurikaan ole suomalaiskirkoissa nähty esiintymässä. Torstaina 12.12. Tarja Turunen esiintyy Tampereen tuomiokirkossa. Yhdessä jouluna -kirkkokonserttikiertue alkoi Iisalmen kirkosta 22. marraskuuta ja päättyy Kuusankosken kirkkoon 13. päivä joulukuuta. Konsertteja on yhteensä viisitoista.

  Nykyisin Espanjassa perheineen asuva Tarja odottelee jo nyt kesän kynnyksellä malttamattomana tulevaa joulukiertuetta.

  – Olen ikionnellinen päästessäni pitkästä aikaa tekemään näin mittavan kotimaan joulukiertueen, hän kertoo. Tarja Turunen vihjaa myös , että jouluna luvassa on jotain maagista.

  – Haluan, että jokainen lähtee konsertistani hymy huulillaan ja lämpö sydämessään. Vaikka kotona ei olisikaan ketään odottamassa, kukaan ei ole yksin keikalle tullessaan. Tehdään siis juhlapyhistä ikimuistoiset ja ollaan yhdessä jouluna.


  Tapahtuma > Keikat


  Tarja Turunen – Yhdessä jouluna
  to 12.12.
  19:00
  Hintaluokka: 39.90 Ticketmaster.fi
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Tampereen tuomiokirkko

  Tampereen tuomiokirkko
  Tuomiokirkonkatu 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Tampereen tuomiokirkko on yksi Tampereen näyttävimmistä rakennuksista ja se on rakennettu vuosina 1902–1907. Jussinkylässä ydinkeskustan liepeillä sijaitseva kirkko on itsessään nähtävyys. Kirkkosalin kuuluisat freskot on maalannut taidemaalari Hugo SimbergAlttarin kahta puolta ovat maalaukset Haavoittunut enkeli ja Kuoleman puutarha, jotka kuuluvat Hugo Simbergin tunnetuimpiin töihin ja joista hän teki myöhemmin useita uusia versioita. Wikipedia

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä