Tampereen Häämessut

  la 9.2. - su 10.2.
  10:00 - 17:00
  TähtiAreena | Ilmailunkatu 20, Tampere | iCal

  Ilmassa on rakkautta! Tampereen Häämessut järjestetään tänä vuonna jo 25. kerran. Juhlavuottaan viettävä tapahtuma toteutetaan 9.–10.2.2019 uudessa paikassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla.

  Häämessut on se paras paikka virittäytyä häätunnelmaan tärkeän päivän lähestyessä. Häämessut kokoaa nimittäin jälleen saman katon alle kaiken, mitä hääjuhlaansa suunnittelevien parien tulee tietää juhlasuunnittelusta ja kauden kuumimmista trendeistä. Luvassa on muotinäytöksiä, musiikkiesityksiä, myyntinäyttelyitä sekä ideoita ja yksityiskohtia pieniin sekä suuriin juhliin.

  Mukana on tuttuun tapaan hääalan ammattilaiset ja tapahtuma on erityisen hyvä tilaisuus tutustua kasvotusten pirkanmaalaisten juhlapaikkojen palveluihin ja henkilöihin niiden takana. Mukana ovat mm. Grand Hotel Tammer, Vaihmalan Hovi, Winebridge, Tampereen Teatteri, Sokos Hotel Torni Tampere ja monia muita.

  Mallitoimisto Promodel vastaa muotinäytöksestä, jossa esittäytyvät hää- ja juhlapuvut, korut sekä muut asusteet. Hääpukuliike Unelma ja Tredu toteuttavat yhteistyössä käytettyjen hääpukujen muotinäytöksen.


  Tapahtuma


  Tampereen Häämessut
  la 9.2. - su 10.2.
  10:00 - 17:00
  Hintaluokka:
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  TähtiAreena

  TähtiAreena
  Ilmailunkatu 20
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä