Tampereen Flamencoviikko 2022: Cantaoras & Brindamos Flamenco

  Flamenco Viikko: brindamos-flamenco

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  to 30.6. 19:00
  Olympia-kortteli | Satakunnankatu 10, Tampere | iCal

  Kesän Flamencoviikon pääkonsertti tunnelmallisessa Olympiakorttelissa koostuu kahdesta erilaisesta, mutta sitäkin kiinnostavimmista esityksestä. Luvassa on herkkiä hetkiä ja rytmistä ilotulitusta, flamencon tunteen paloa, riemua ja syvyyttä – ja naisenergiaa. Ilta huipentuu helsinkiläis-espanjalaisen Brindamos Flamenco -kokoonpanon esitykseen.

  Espanjalaiseen juhlatunnelmaan sukelletaan illan aloittava Cantaoras-projekti esittelemänä, kun kolme erilaista suomalaista flamencolaulajaa: Taijan Robalta, Laura Reunasen ja Laura Maria Rinnan esiintyvät. Cantaoras-kokoonpanon on yhdistänyt Sibelius-Akatemia, jossa laulajat Laura Reunanen ja Laura Maria Rinta opiskelevat ja Taija Robalta toimii flamencolaulun opettajana. Projekti sai ensiesityksensä Sibafestillä Helsingissä huhtikuussa 2022.

  Brindamos Flamenco -kokoonpanon esityksessä elegantin naisellisuuden ja voimakkaat koputukset yhdistää tanssija Azahara Herrera sekä espanjassa monipuolisuutensa vuoksi erittäin arvostettu laulaja Cristina Soler

  Aitoa espanjalaista tablao-tunnelmaa iltaan säestää Brindamos Flamenco-kollektiivin luottokitaristi Otso Krunasta.

  Alkuillan ohjelmaan mahtuu mukaan myös flamenco-aficionadojen omia esityksiä. Yleisö on tervetullut mukaan luomaan fiestaa eli espanjalaista juhlaa tunnelmalliseen Olympiakortteliin.

  Tampereen Flamencoviikko 2022


  Tapahtumat > Jazz


  Tampereen Flamencoviikko 2022: Cantaoras & Brindamos Flamenco
  to 30.6.
  19:00
  Hintaluokka:
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Olympia-kortteli

  Olympia-kortteli
  Satakunnankatu 10
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Olympia-korttelissa ilonpito alkaa jo iltapäivällä, kun katutason gastropub-henkinen ravintola Muusa avaa ovensa. Viikonloppuna tarjolla on myös brunssia. Olympia-kortteli on joka päivä avoinna ja aivan yön pikkutunneille asti juhlitaan ohjelmailtoina, jolloin avataan ovet kokonaisuuden kruunaavaan Olympia-saliin. Tampereen liveklubiuutuus 2016 on myös loistava paikka erilaisiin tilaisuuksiin.

  RAVINTOLAESITTELY

  Lue aiheesta: Olympia-korttelin uusi viihdekokonaisuus

  Olympia-kortteli KOHOKOHTIA

  pe 19.8.20:00 Eva + ManuOlympia-kortteli
  su 23.10.20:00 Red (USA)Olympia-kortteli
  ke 18.1.20:00 Pain (SWE) – 360 of PAIN Tour 2022Olympia-kortteli