Tampere Jazz Happening 2021

  Dalindeon jazz-keikat Tampereella
  to 4.11. - su 7.11.
  Telakka | Tullikamarin aukio 3, Tampere | iCal

  Tampere Jazz Happening järjestetään näillä näkymin 4.-7.11.2021. Jos kansainväliset jazznimet pääsevät taas kiertämään maailmaa, 40. juhlavuottaan viettävän festivaalin ohjelmisto täydentyy kansainvälisillä huippunimillä.

  Torstaisen avajaiskonsertin teemamaana on Belgia, josta Klubille on saapumassa esiintymään kolme kokoonpanoa. Perjantaina  jazz laajenee myös Pakkahuoneen puolelle, jossa nähdään sunnuntaihin asti kansainvälisen jazzin eri suuntuoksia. Telakalla taas kohtaa suomalaisen jazzin terävin kärki. Sunnuntain päätöskonsertti pidetään Telakalla jo tuttuun tapaan ja sinne on vapaa pääsy.

  Tapahtuman majoitusvinkit

  Tapahtumapaikkoja lähinnä olevat hotellit ja hostellit ovat Solo Sokos Hotel Torni Tampere, Original Sokos Hotel Villa, Lapland Hotel Tampere, Courtyard Tampere City, Scandic Tampere Station, Scandic Tampere City, Holiday Inn Tampere Central Station, Dream Hostel & Hotel sekä Hotel Citi Inn.


  Tapahtuma > Festivaalit


  Tampere Jazz Happening 2021
  to 4.11. - su 7.11.

  Hintaluokka: Useita lipunhintoja
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Telakka

  Telakka
  Tullikamarin aukio 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

  Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

  Ravintolaesittely: Telakka

  Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

  Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi

  KOHOKOHTIA

  to 4.11. - su 7.11. Tampere Jazz Happening 2021Telakka
  la 20.11.18:00 Punch Up! – Resistance & Glitter: James Lórien MacDonald, Juuso Kekkonen ja drag-artisti Miss Vinyl EnvyTelakka