Tampere Jazz Happening 2019

  Kaukaisimmat esiintyjät Karibialta. Kuubalaistunnelmia festivaalilla loihtii jo kolmatta kertaa Tampereelle matkaava pianisti Omar Sosa, joka esiintyy tällä kertaa yhdessä maannaisensa, laulaja-viulisti Yilian Cañizaresin kanssa.
  to 31.10. - su 3.11.

  Telakka | Tullikamarin aukio 3, Tampere | iCal

  Tampere Jazz Happening soi tänä vuonna vahvasti ranskalaisella painotuksella. Kymmenessä konserttitilaisuudessa Telakalla ja Tullikamarilla esiintyy tänä vuonna yhteensä 25 kokoonpanoa ja kaukaisimmat esiintyjät saapuvat Karibialta asti.

  Heti festivaalin alussa Spotlight on France -tilaisuudessa nähdään kolme ranskalaisjazzin nousevaa tähteä: Melusine, Three Days of Forest ja House of Echo.

  Pakkahuoneen puolella ranskalaista jazzia edustavat free jazzin grand old lady Joëlle Léandre tentetteineen sekä viulisti Theó Ceccaldin yhtye Freaks.

  Ranskalainen Théo Ceccaldi Freaks esiintyy Pakkahuoneella lauantaina 2.11.2019. Kuva: Alexandre Jeanson

  Festivaalin päätöskonsertissa Telakalla esiintyy bretagnelainen laulaja-harpisti Laura Perrudin kvintetteineen. Tampere Jazz Happeningissa hän kääntää kuitenkin uuden sivun esittelemällä aivan uuden ”abstraktisti groovaavan”, nuoren polven jazzmuusikoista kootun kvintetin.

  Laura Perrudin Telakalla sunnuntaina 3.11.2019

  Ranskalaisnimiä vilisee viikonlopun varrella myös monissa muissa kokoonpanoissa.


  Tapahtuma > Festivaalit


  Tampere Jazz Happening 2019
  to 31.10. - su 3.11.

  Hintaluokka: Useita hintoja
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Telakka

  Telakka
  Tullikamarin aukio 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

  Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

  Ravintolaesittely: Telakka

  Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

  Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä