Tammerin taikaa -brunssikonsertti: Popkanteletar Ida Elina

  Ida Elina keikat Tampereella
  Ida Elina keikat Tampereella. Kuvaaja: Timo Pyykönen.

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  la 6.8.
  Tammer | Satakunnankatu 13, Tampere | iCal

  Popkanteletar Ida Elina tähdittää Tammerin taikaa -brunssikonserttia. Lauantaina 6.8. tapahtuma juhlistaa myös Teatterikesän ja Grand Hotel Tammerin pitkäaikaista yhteistyötä.

  Ohjelmallisen brunssikattauksen esiintyjänä on tänä vuonna popkanteletar Ida Elina, joka on tuonut modernia kanteleen soittoa tunnetuksi suurelle yleisölle Suomessa ja maailmalla jo yli vuosikymmenen ajan. Monipuolinen laulaja-lauluntekijä tulkitsee omaleimaisella otteella niin omia laulujaan kuin pop-klassikoita Abbasta Adeleen.

  Konsertin yhteydessä tarjoillaan Tammerin monipuolinen brunssi. Vuonna 1929 Tammerkosken kupeeseen valmistunut Grand Hotel Tammer on kansainvälisesti tunnettu ja Tampereen kaupunkimaisemaan ikonisesti kuuluva hotelli. Vuodesta 2016 alkaen Grand Hotel Tammer on ollut osa Radisson Blu -hotelliketjua.

  Brunssikattaus tarjoillaan klo 12–14, ja konsertti alkaa klo 12.30. Esityksessä on väliaika. Tilaisuuteen ei varata numeroituja paikkoja, vaan pöydät täytetään ohjatusti saapumisjärjestyksessä.

  Ida Elina nähtiin myös Ilves Ball Roomin avajaisillassa

  Ilveksen Ballroom kasvoi alkuperäiseen kokoonsa ja kattokruunujen säihkeeseen

  Tampereen Teatterikesä järjestetään 1.–7.8. Festivaalin pääohjelmisto ja klubiohjelmisto TelttaLabin esitykset on julkistettu toukokuun alussa. Muiden oheisohjelmistojen esitykset julkistetaan kesä-heinäkuussa.

  Tampereen Teatterikesä 2022


  Tapahtumat > Elämykset & huvit


  Tammerin taikaa -brunssikonsertti: Popkanteletar Ida Elina
  la 6.8.
  Hintaluokka: Useita lipunhintoja
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Tammer

  Tammer
  Satakunnankatu 13
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Tammer KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä