Syd Barrett – hiljainen ja pieni rock-näytelmä

  Syd Barrett Telakan teatteriohjelmistossa 2020

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  la 4.12. 14:00
  Teatteri Telakka | Tullikamarin aukio 3, Tampere | iCal

  Roger ”Syd” Barrett perusti Pink Floyd -yhtyeen vuonna 1966 ja kirjoitti lähes kaikki bändin kappaleet kunnes sai vuoden 1967 lopulla potkut omituisen käytöksen ja yhteistyökyvyttömyyden vuoksi.

  Vuonna 1970 häneltä julkaistiin kaksi levyllistä kummallisia ja kauniita lauluja. Ylijäänyttä materiaalia julkaistiin vielä albumillinen 1988. Syd muuttui takaisin Rogeriksi viimeistään vuonna 1970, irtautui musabisneksestä, keskittyi puutarhanhoitoon ja maalaamiseen ja eli äitinsä kanssa kuolemaansa asti.

  Teatteri Telakan hiljainen ja pieni rock-näytelmä Syd Barrett rakentuu Syd Barrettin kappaleiden ympärille, joita näytelmässä esittää Syd Barrettin roolissa muusikko Janne Laurila. Muut roolihahmot ovat bändikaverit basisti Roger Waters (Tomi Alatalo) ja rumpali Nick Mason (Antti Laukkarinen) sekä Äiti (Kaisa Sarkkinen).

  Näytelmä on laadultaan filosofinen ja surumielinen ja se sisältää erittäin paljon maailman hienointa musiikkia.

  Esityksen ikäsuositus 15 v.


  Tapahtumat > Keikat


  Syd Barrett – hiljainen ja pieni rock-näytelmä
  la 4.12.
  14:00
  Hintaluokka: Peruslippu 26,50 €
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Teatteri Telakka


  Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

  Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

  Ravintolaesittely: Telakka

  Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

  Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi

  Teatteri Telakka KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä