Sugrifest-klubi: Duo Liisa&Tellu, Aila-duo, Kulno Malva (Viro)

  pe 18.10.
  20:00
  Telakka | Tullikamarin aukio 3, Tampere | iCal

  Lokakuu on jo useamman vuoden ajan ollut Rahviksessa Sugrikuu. Sukukansapäivä ja sukukansoja juhlistava SUGRIFEST-tapahtuma näkyy ja kuuluu pitkin lokakuuta ympäri maata. Tampereen Telakalla majailevan Rahviksen klubille se tuo ääniä Virosta Itä-Suomen kautta Saamenmaalle saakka.

  Virolaista haitarismia parhaimmillaan tarjoilee naapurin mies Kulno Malva, joka aloittaa Surgifest-illan. Inarinsaamenkielisiä mielenmaisemia maalailee Aila-duo kanteleen, saamelaisen rummun ja laulun voimin. Rahvaalle näillä main tutuin esiintyjistä lienee illan päättävä Duo Liisa & Tellu, joka tuskin esittelyitä kaipaa. Nuo suomalaisen kansanmusiikin grand old ladyt juhlistavat kiertueellaan 20 vuotta täyttävää, lähes legendaarista Mateli-levyä.

  19.30 lipunmyynti
  20.00 Kulno Malva
  21.00 Aila-duo
  22.00 Duo Liisa&Tellu

   


  Tapahtuma > Jazz


  Sugrifest-klubi: Duo Liisa&Tellu, Aila-duo, Kulno Malva (Viro)
  pe 18.10.
  20:00
  Hintaluokka: 10/15


  Tapahtumapaikka


  Telakka

  Telakka
  Tullikamarin aukio 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

  Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

  Ravintolaesittely: Telakka

  Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

  Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä