Steve ’n’ Seagulls

  su 4.8.
  19:30
  Pyynikin kesäteatteri | Jalkasaarentie 3, Tampere | iCal

  Pyynikki-ilmiö tuo jälleen kotimaisen musiikin tähtiä Tampereen kesään. Sunnuntaina 4.8. lavalle nousee Suomen mielenkiintoisimmaksi kantritulokkaaksi ja bluegrass-lähettilääksi tituleerattu Steve ’n’ Seagulls, joka saapuu Pyynikille jo kolmannen kerran.

  Viisihenkinen orkesteri on työstänyt uusimmista sekä rakkaimmista hard rock- ja metallikappaleista sekä listahiteistä versiot, joissa mandoliini helkkää, hanuri soi ja coltti käryää – ja pistää taajaman kuin taajaman paaliralliksi. Bändin rehellinen ja energinen lavaolemus tempaa kuulijansa riehakkaaseen saluunatunnelmaan. Kyse ei ole kuitenkaan rivitanssitalkoista; riittää, että kämmenet ovat kohti mäntyä ja heinähatuissa humisee.

  – Pyynikillä olemme vierailleet jo kahtena edellisenä kesänä ja mukavahan sinne on jälleen tulla. Keikkapaikkana kesäteatteri ei ole ihan tavallisimmasta päästä, joten se on erittäin mukavaa vaihtelua ja tunnelma on ollut aina hyvä! Satoi tai paistoi, niin luvassa on rapsakat iltamat hienossa miljöössä, iloitsee yhtyeen laulaja, balalaikkaa, mandoliinia ja akustista kitaraa soittava Tomi ”Remmel” Tajakka.

  Steve ’n’ Seagulls tuli tunnetuksi kesällä 2014 YouTubessa julkaisemillaan videoilla. Erityisen suosittu oli yhtyeen versio AC/DC:n ”Thunderstruck”-kappaleesta, jota oli marraskuuhun 2018 mennessä katsottu yli 73 miljoonaa kertaa.

  Yhtyeen esikoisalbumi Farm Machine ilmestyi Spinefarm Recordsin kautta 8.5.2015. Vuoden 2015 aikana yhtye esiintyi kotimaansa lisäksi muun muassa Englannissa ja Yhdysvalloissa sekä Ruotsin Sweden Rock- ja Saksan Wacken Open Air -festivaaleilla. Yhtye nousi listaykköseksi Billboardin Bluegrass-listalla Yhdysvalloissa 21.9.2016. Listaykköseksi nousseella levyllä Brothers in Farms on versiot muun muassa Iron Maidenin kappaleesta ”Aces High”, Guns ’n’ Rosesin kappaleesta ”November Rain” ja Metallican kappaleesta ”Sad but True”.


  Tapahtuma > Festivaalit


  Steve ’n’ Seagulls
  su 4.8.
  19:30
  Hintaluokka: 29,50
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Pyynikin kesäteatteri

  Pyynikin kesäteatteri
  Jalkasaarentie 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä