SaariHelvetti

  la 5.8.
  13:00
  Viikinsaari | Viikinsaari, Tampere | iCal

  Tampereen Viikinsaaressa soi kesällä 2017 jälleen raskas ja tumma musiikki. Kolmas SaariHelvetti-festivaali raikaa Pyhäjärven keskellä lauantaina 5. elokuuta.

  Ronskin ja railakkaan tapahtuman pääesiintyjä on kotimaisen konemetallin ylipäällikkö Turmion Kätilöt. Vastustamattomasti etenevä retkue julkaisee seuraavan pitkäsoittonsa Dance Panique tulevana keväänä, joten SaariHelvetin lavalta on odotettavissa sekä vanhoja että uusia raikkaita ralleja.

  SaariHelvetin suurin ulkomainen esiintyjä on kreikkalainen Rotting Christ, jonka black metal on kaatanut kansaa jo vuodesta 1987. Tapahtuman toinen ei-suomalainen akti tulee Itävallasta. Harakiri for the Sky sotkee mustaa metallia ja perinteistä rockia ja saa aikaan tunnelman, jossa pimeys ja synkkyys ovat varsin miellyttäviä asioita.

  Tapahtuman viimeiset kiinnitykset ovat Bändikilpailu Helvetistä -voittaja Galvanizer, monipuolisen synkeä Mørket ja huhtikuussa 2017 albumin julkaiseva, tumman metallin taitaja Shade Empire.   Esiintyjäkaartiin kuuluu myös mm. Battle Beast, Rytmihäiriö, Rotten Sound ja Whispered.

  – SaariHelvetin ohjelma on onnistunut hienosti tänä vuonna, vaikka itse sanonkin, naurahtaa SaariHelvetin promoottori Rowan Rafferty tamperelaisesta Nem Agency -ohjelmatoimistosta.

  – Jokavuotiseksi traditioksi muodostunut Turmion Kätilöt tulee räjäyttämään potin uuden Dance Panique -albumin matskujen kanssa. Lisäksi on hienoa, että Rotting Christ saatiin viimein Suomeen 4 vuoden odottelun jälkeen. Ja mikä hienointa, tamperelainen Battle Beast esiintyy Helvetissä!

  – Battle Beastin tuore levy Bringer of Pain on noussut ympäri maailmaa myyntilistojen kärkeen, joten on todellinen onni, että saatiin bändi Viikinsaaren, iloitsee Rafferty.

  SaariHelvetin järjestämä Bändikilpailu Helvetistä -kisa oli erittäin suosittu. Mukaan ilmoittautui yli 200 yhtyettä, joista kuusi pääsi esiintymään viime perjantaina käytyyn finaaliin Tampereen Dog’s Home -ravintolaan.

  – Voittaja Galvanizer näytti, että Suomesta tulee koko ajan uusia, laadukkaita ja nälkäisiä heavy-yhtyeitä. Galvanizer tulee olemaan SaariHelvetissä bändi paikallaan: iskevä, innostava ja valmiina lietsomaan tuimaa live-tunnelmaa, Rafferty uskoo.


  SaariHelvetti 2017
  Viikinsaari, Tampere 5.8.2017

  Turmion Kätilöt
  Rotting Christ (GRC)
  Battle Beast
  Rytmihäiriö
  Rotten Sound
  Harakiri for the Sky (AUT)
  Whispered
  Shade Empire
  Fear of Domination
  Mørket
  Evil Drive
  Bändikilpailu Helvetistä -voittaja – Galvanizer

  Rock’n’Tits Burleski -lava:
  Olivia Rouge, Bella Von Wolfkill, Holy Curves, Kiki Scavenger, Shanna O’ Pulse, Stella Polaire

  + lisäbuukkauksia ma 13.3.2017

  Pääsylippu 38 e + toimituskulut (Liveto, Tiketti & Lippupiste)
  VIP of Hell 76 e + toimituskulut (Tiketti & Lippupiste)
  Pääsyliput sisältävät laivamatkat ja festivaalikokemuksen.
  K-18.

  http://wwwsaarihelvetti.fi/
  http://www.facebook.com/saarihelvetti
  http://www.nem.fi/


  Tapahtuma > Festivaalit


  SaariHelvetti
  la 5.8.
  13:00
  Hintaluokka: 38
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Viikinsaari

  Viikinsaari
  Viikinsaari
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  https://www.hopealinjat.fi

  www.viikinsaarenkesateatteri.fi

  KOHOKOHTIA

  pe 7.8. - la 8.8. SaariHelvetti 2020Viikinsaari