Royal Republic (SWE)

  pe 14.2.
  19:00
  Olympia-kortteli | Satakunnankatu 10, Tampere | iCal

  Royal Republic saapuu Suomeen kahdelle keikalle helmikuussa 2020 ja esiintyy Tampereella Olympia-korttelissa perjantaina 14.2.2020. Yhtyeen debyyttialbumista on kulunut 10 vuotta.

  Häikäilemättömästi 70-luvun diskoa, poppia, metallia, rockia ja jopa jazzia yhdistelevä, Ruotsin vientituotteiden ykkösriviin lukeutuva Royal Republic on suuntaamassa pian kattavalle rundille, joka alkaa tänä vuonna Iso-Britanniasta ja manner-Euroopasta. Kiertue jatkuu myös ensi vuonna, ja Suomeen on saatu kaksi päivää: Yhtye nähdään Tampereella Olympiassa 14. helmikuuta ja seuraavana päivänä Helsingin Tavastialla!

  We Are The Royal -esikoisalbuminsa 10-vuotisjuhlia ensi vuonna tuulettava Royal Republic on kerännyt yksinomaan Spotifyssä yli 50 miljoonaa kuulijaa, ja jo yhtyeen ensimmäiset singlet päätyivät Bandit Rockin kärkisijoille.


  Tapahtuma > Keikat


  Royal Republic (SWE)
  pe 14.2.
  19:00
  Hintaluokka: 22,50€ / ovelta 25€
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Olympia-kortteli

  Olympia-kortteli
  Satakunnankatu 10
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Olympia-korttelissa ilonpito alkaa jo iltapäivällä, kun katutason gastropub-henkinen ravintola Muusa avaa ovensa. Viikonloppuna tarjolla on myös brunssia. Olympia-kortteli on joka päivä avoinna ja aivan yön pikkutunneille asti juhlitaan ohjelmailtoina, jolloin avataan ovet kokonaisuuden kruunaavaan Olympia-saliin. Tampereen liveklubiuutuus 2016 on myös loistava paikka erilaisiin tilaisuuksiin.

  RAVINTOLAESITTELY

  Lue aiheesta: Olympia-korttelin uusi viihdekokonaisuus

  KOHOKOHTIA

  to 3.12.20:00 Vesterinen YhtyeineenOlympia-kortteli