Rock’n Roll Weekend 2021 Ellivuori Resortissa

  pe 24.9. - la 25.9.
  Ellivuori Resort | Ellivuorentie 131, Sastamala | iCal

  Kesän 2021 festivaali- ja tapahtumakauden päätöstä juhlistetaan syyskuun viimeisenä viikonloppuna Ellivuoressa, kun kuumien rautojen ja rock’n rollin ystävät kokoontuvat cruisailemaan ja jamittelemaan Rock’n roll weekendin merkeissä 24.-25.9.2021.

  Kahden päivän aikana tarjoillaan komeita autoja, cruisingia, burleskia, taikashowta ja stand-up -esityksiä sekä tietenkin rock’n rollia usean alan bändin vauhdittamana upeissa ja uudistetuissa Ellivuori Resort vapaa-ajankeskuksen puitteissa.

  Tapahtuman esiintyjät

  Jeena ja Vauhtikallot

  Teidän tyylinne ja tunteenne hyväksi, orkesteri tarjoilee teille suomalaista rokkenrollia ja vauhdikasta svengi-iskelmää 50-lukulaisittain. Repertuaarissa tanssijalan alle sopivasti myös humoristisia numeroita, eksoottista sykettä ja unhoon painuneita helmiä.

  The BopCats

  The BopCats on legendaarinen jo vuonna 1979 perustettu vanhan liiton rock’n roll trio, joka soittaa 50’-luvun tyylistä rock’n rollia. Bändissä musisoivat Utsi Uusitalo (kitara ja laulu), Ari E. (rummut ja laulu) sekä Ari S. (pystybasso).

  Sweet Jeena and her Sweethearts

  Sweet Jeena and her Sweetheartsin soinnin ytimessä loistavat amerikkalaisen populaarimusiikin varhaiset helmet ja jalokivet.

  Rockabillyn rajuus kohtaa leikittelevän jazzin ja syvän bluesin. Näistä inspiroituneena orkesteri ilmaisee alitajuntansa universumista kumpuavia tunnelmia myös oivaltavalla omalla materiaalillaan.

  Jeena johtaa hurjapääjoukkiotaan Hollywoodin lumoa säteillen, äänessään sekä aitoa 50-lukua että uuden ajan tuoreutta. Tiukan soitannan ja Jeenan vokaalimaalausten lisäksi orkesterin tavaramerkiksi on muodostunut myös Sweethearts-suolakurkkujen doo-wop -stemmalaulanta.

  Bändin lavashow’ssa kohtaavat suloinen hulluus ja riemukas teatraalisuus. Tuloksena on uniikki elämys, jota on vaudebillyksikin luonnehdittu.

  Lil’ Nanet

  Ripaus huumoria, ripaus klassista viehkeyttä ja roimasti glitteriä, siitä on Lil’ Nanet tehty.

  Tämä viehkeä ja ilkikurinen sulosääri ihastuttaa, hämmästyttää ja naurattaa. Lil’ Nanet vie teidät mukaansatempaavien, satumaisten ja säihkyvien tarinoiden pariin eikä taatusti jätä ketään kylmäksi!

  Aron & Cool Company

  Tapahtuman huipentaa Aron & Cool Company kuljettamalla meidät Elvis Presleyn legendaarisimpien rock-klassikoiden myötä sinne mistä kaikki aikanaan alkoi.

  Aronin mukaansa tempaava kyky tulkita Elviksen kappaleita palauttaa upealla tavalla kuulijoiden mieleen sen miksi Elvis Presley sai lempinimen King of Rock’n Roll.

  Taikuri Puijon Paroni

  Huumoripitoista taikuutta kaikenikäisille. Lähitaikuutta ja stand up -komiikkaa, jossa voi tapahtua mitä vain.

  Aikataulu
  Perjantai 24.9. klo 20 alkaen
  Jeena ja Vauhtikallot
  Puijon Paroni taika-show
  Lauantai 25.9. klo 10 alkaen
  Päiväosuus: Lauantaina cruising starttaa klo 10 Ellivuoren parkkipaikalta, ja päättyy samalle paikalle klo 12. Autot näytteillä klo 12-14. Käynnistykset pakoäänien sulosointujen nauttimiseksi ja arvioitavaksi klo 13. Palkintojen jako klo 14. Pin-up Petrols muotinäytös klo 14.30.
  Iltaosuus: Show time klo 18, Sweet Jeena & Her Sweethearts, Puijon Paroni taika- ja stand-up show, The BopCats,  Lil’ Nanet burleski show,  Aron & Cool Company
  Ennakkoliput ja majoituspaketit Ellivuori Resortista
  Rock’n Roll Weekend 2021
  Pe-su 24.-25.9.2021
  Ellivuori Resort, Sastamala
  Ennakkoliput ja majoituspaketit: sales@ellivuori.fi tai p. 03-51923

  Tapahtuma > Elämykset & huvit


  Rock’n Roll Weekend 2021 Ellivuori Resortissa
  pe 24.9. - la 25.9.

  Hintaluokka: iput ennakkoon 55 €
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Ellivuori Resort
  Ellivuorentie 131
  Sastamala

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä