Riistakurssi & illallinen 4Vuodenaikaa Pyynikissä

    pe 14.10.
    17:00
    4Vuodenaikaa Pyynikki | Pyynikintie 25, Tampere | iCal

    Keittiömestari Jani Salmela on tullut tamperelaisille tutuksi mm. tamperelaisravintoloihin ideoimillaan riistaviikoilla, joilla on ollut tarjolla niin peuraa, sorsaa kuin jänistäkin. Kaiken komeus oli viime vuonna Bistro LePotissa karhu. Ajatus riistaviikoista lähti silloin Salmelan omasta kiinnostuksesta riistaa ja metsästystä kohtaan. Tällä kertaa herkuttelu ei riitä, vaan ruoka myös kokataan itse.

    jani salminen kuva jani salminenKokkauskimaran herkkuja ovat myös maasta parhaillaan nousevat maailman parhaat juurekset ja metsien tarjoamat herkulliset marjat ja sienet.

    Riistakauden raaka-aineina: sorsa, jänis, kauris, peura, hirvi ja villisika

    Riistakurssi & illallinen
    Tervetulomalja
    Illankulun ja reseptien läpikäyminen
    Kokkaaminen
    Ruokailu juomineen
    Loppusanat
    Kurssin kesto n.4h
    Hinta 135€ (sis. ALV) sis. Opetuksen, 6 ruokalajia, ruokajuomat, tiskaajan/ tarjoilijan.
    Kurssin vetäjänä Chef Rôtisseur Jani Salmela
    Tiedustelut sekä ilmottautumiset 9.10 mennessä: jani_salmela@hotmail.com

     


    Tapahtuma


    Riistakurssi & illallinen 4Vuodenaikaa Pyynikissä
    pe 14.10.
    17:00
    Hintaluokka: 135
    Tapahtuma verkossa

    Tapahtumapaikka


    4Vuodenaikaa Pyynikki
    Pyynikintie 25
    Tampere

    Hotellit läheisyydessä


    KOHOKOHTIA

    Ilmoita tapahtuma tästä