Reino Nordin – Meidän valo -joulukonsertti

  Reino Nordin keikat Tampereella
  pe 20.12.
  19:00
  Tampereen tuomiokirkko | Tuomiokirkonkatu 3, Tampere | iCal

  Reino Nordin ja Warner Music Finland aloittivat yhteistyön, joka alkaa näyttävästi joulukonserttikiertueella. Reino lähtee joulukuussa uransa ensimmäiselle kirkkokiertueelle ja esiintyy Tampereen tuomiokirkossa perjantaina 20.12.2019.

  Meidän valo -kiertueella kuullaan akustisempia versioita Reinon hittibiiseistä sekä muutamia joulunajan klassikoita. Kirkkokiertue on Reinon mielestä täydellinen tapa tuoda musiikki lähemmäs kuulijoita: kaikki eivät pääse tai halua tulla klubeille tai festivaaleille, mutta kaikenikäiset voivat tulla kirkkoon.

  – Kirkossa konsertoiminen on minulle uusi aluevaltaus, ja senkin vuoksi kiertue tulee varmasti olemaan mieleenpainuva. Kirkko on puhdas ja välitön paikka yhdistää ihmiset ja musiikki. Siellä laulut tulevat myös esiin eri tavalla. Mukaan tulee iso liveorkesteri jousineen, joten sovitusten lisäksi myös kokoonpano tulee olemaan hyvin erilainen kuin normaalisti. Odotan kiertuetta suurella innolla, Reino jatkaa.


  Tapahtuma > Keikat


  Reino Nordin – Meidän valo -joulukonsertti
  pe 20.12.
  19:00
  Hintaluokka: 32 Ticketmaster.fi
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Tampereen tuomiokirkko

  Tampereen tuomiokirkko
  Tuomiokirkonkatu 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Tampereen tuomiokirkko on yksi Tampereen näyttävimmistä rakennuksista ja se on rakennettu vuosina 1902–1907. Jussinkylässä ydinkeskustan liepeillä sijaitseva kirkko on itsessään nähtävyys. Kirkkosalin kuuluisat freskot on maalannut taidemaalari Hugo SimbergAlttarin kahta puolta ovat maalaukset Haavoittunut enkeli ja Kuoleman puutarha, jotka kuuluvat Hugo Simbergin tunnetuimpiin töihin ja joista hän teki myöhemmin useita uusia versioita. Wikipedia

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä