Ravintola Annan Kevätbrunssilla maistellaan luonnon omia villiyrttejä

    la 25.5.
    11:00 - 14:00
    Ravintola Anna | Hallilantie 24, Tampere | iCal

    Monet pihoilla kasvavat luonnon omat villiyrtit ovat näin keväällä parhaimmillaan. Lauantaina 25.5.2019 Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston ravintola Annan kevätbrunssilla tarjoillaan astetta villimpää lähiruokaa, kun ravintola-alan opiskelijoiden Teemu Höllin ja Sergei Voloshchukin lähiympäristöstä sekä puutarhasta keräämät yritit maustavat tarjolla olevia ruokia.

    Mauissa pääsee tutustumaan muun muassa kevään ja kesän ensimmäisinä kukkiviin kasveihin sekä kuivattuihin yrtteihin.

    Kuvat: Opiskelijat Teemu Hölli ja Sergei Voloshchuk sekä vastuuvalmentaja Pasi Lassila (keskellä) hyödyntävät Ahlmanin ympäristöstä löytyviä villiyrttejä tulevassa brunssissa.

    Ahlmanilla pyritään käyttämään lähituotteita sekä luomua ruoan valmistuksessa ja tähän periaatteeseen villiyrtit sopivat paremmin kuin hyvin. Keväällä opiskelijoille järjestetään kasvien tunnistamista ja keräämistä sisältäviä villiyrttikursseja. Kevät on aika, kun uuden sadon tuotteet alkavat valmistua, joten brunssin teemaksi yrtit päätyivät lähes luonnollista tietä. Toinen villiyrttien sesonki ajoittuu syksylle, jolloin luonnossa on taas tarjolla kattaus eri kasveja.

    Pöytävaraukset onnistuvat ravintola Annan kautta sähköpostitse ravintola.anna@ahlman.fi tai puhelimitse 050-354 1787.


    Tapahtuma


    Ravintola Annan Kevätbrunssilla maistellaan luonnon omia villiyrttejä
    la 25.5.
    11:00 - 14:00
    Hintaluokka: Brunssin hinta 25,- (Lapset alle 12v. 15,- ja alle 4v. 5,-)
    Tapahtuma verkossa

    Tapahtumapaikka


    Ravintola Anna

    Ravintola Anna
    Hallilantie 24
    Tampere

    Hotellit läheisyydessä


    KOHOKOHTIA

    la 21.9.11:00 - 15:00 Lähiruokabrunssit Ravintola AnnassaRavintola Anna
    la 28.9.11:00 - 15:00 Lähiruokabrunssit Ravintola AnnassaRavintola Anna