Rahvaanmusiikin kerho: Vildá, A.P. Sarjanto & Arto Järvelä

  Vilda-keikat
  to 12.12.
  21:00
  Telakka | Tullikamarin aukio 3, Tampere | iCal

  20-vuotiaan Rahvaanmusiikin kerhon juhlavuosi päätetään sieluja soljuttavan harmonikan ja joiun. Telakalla tunnelmoi torstaina 12.12. Hildá Länsmanin ja Viivi Maria Saarenkylän lumoava duo Vildá. Illan aloittaa laulaja-lauluntekijä A.P. Sarjanto yhdessä viulujen mestari Arto Järvelän kanssa.

  Vildán musiikki on uniikki yhdistelmä mystisiä joikuja, svengaavia rytmejä ja improvisaatiota. Vaikutteita ammennetaan saamelaisten vahvasta yhteydestä luontoon, nykypäivän popmusiikista sekä suomalaisesta kansanmusiikista. Mm. Solju-yhtyeestä tutun Hildá Länsmanin vaikuttavat joiut ja nuoren, palkitun virtuoosin Viivi Maria Saarenkylän ilmeikäs harmonikka luovat dialogin, joka tempaisee kuulijan matkalle pohjoisen tuntureille, Saamenmaan tuulien tuiverrukseen – tyttömäisellä charmilla.

  Rahvaanmusiikin kerhon kevät 2020

  Kevään kattaus on hyvää vauhtia valmistumassa, tästä jo kalenteriin Rahvaanmusiikin kerhon kevään 2020 klubipäivät ja tähän mennessä varmistuneet esiintyjät:

  to 16.1. Juha Kujanpää Ensemble
  to 13.2. Duo Petri Hakala & Markku Lepistö
  la 14.3. (Samuelin Poloneesi -klubi) MA Rouf
  to 23.4. LempiLempi


  Tapahtuma > Keikat


  Rahvaanmusiikin kerho: Vildá, A.P. Sarjanto & Arto Järvelä
  to 12.12.
  21:00
  Hintaluokka: 10€ / 5€
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Telakka

  Telakka
  Tullikamarin aukio 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

  Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

  Ravintolaesittely: Telakka

  Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

  Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä